Confirm, exista tepari de pe dp aici pe seopedia, dar n-are nici un rost sa dam nume, aici se comporta decent (cel putin pana acum). E problema lor ce fac pr DP, castiga si ei cum pot, nu?
Versiune printabilă
Da, uimitor cu Draqos.
Chestia aia a fost acum foarte mult timp, si-a luat portia de urecheala chiar aici pe seopedia la vremea respectiva, si s-a schimbat mult, chiar foarte mult in bine de atunci. Sa aducem in discutie chestii din 2008 e ca si cum ai candida la o functie politica si ti s-ar dezgropa toate chestiile din trecut. Arnold a fumat iarba cand era tanar, dar asta nu inseamna ca o face si acum :))
Eu am si dat si am si luat tepe pe DP. Au o mare problema cu securitatea dupa parerea mea. De doua ori am dat 2 bloguri cu 5 posturi folosind SS modificate din analytics... :|. Cei care sunt incepatori nu isi dau seama si pica in plasa. Si un coleg de la scoala a reusit sa vanda un site de 3 ori si de 3 ori a luat +1 iTrader. Inca am cel putin 10 conturi pe DP, cu care imi dadeam BIDs si faceam thread bumping. Problema e ca nu merita sa-ti pierzi timpul pentru ca oricum tot ce obtii e maruntis.
Tot de doua ori mi-am pierdut banii, o data pe un e-book, cand inca mai credeam in fazele cu "Win $100,000 daily with no work" si alta data cu niste articole care pareau a fi unice. Dupa ce le-am pus pe site s-a dovedit ca le are tot internetul. Asta e :).
@doro: Deja o ardem aiurea, thread-ul ala era prin 2008 dezbatut tot aici pe SeoPedia, unde a fost explicat tot. Faptele vorbesc, nu discutiile si/sau ce credem. ;)