Siter.com - Domain dialing
Conceptul pare revolutionar. Oare va prinde?
Versiune printabilă
Siter.com - Domain dialing
Conceptul pare revolutionar. Oare va prinde?
Daca am inteles eu bine conceptul, fiecare proprietar de site trebuie sa-si faca un profil in care sa aloce un nr. de telefon URL-ului.
Cat timp crezi ca va dura pana cand vor deveni cunoscuti ? De ce nu un contract cu marii registrari prin care sa primeasca acces la Whois, chiar si la cele private - desigur, in schimbul acordului proprietarilor - doar pt. acest uz ?
daca e asa revolutionar nu are sanse de succes decat daca il implementeaza vodafone, orange sau t-mobile
Haotik, tare asta :)). Poate functiona si ca un whois scrapper, in sensul ca ar putea sa extraga automat datele de contact.
Nu cred ca va avea succes. Nu vad nimic revolutionar in asta, dar poate e doar parerea mea :D
Alex, e interesant ca si concept cred eu. n sensul ca deseori e mai usor de tinut minte un site decat un numar de telefon. Cu aplicabilitatea asa e, e greu. I
Tinand cont ca toata lumea are un blog, un cont pe twitter, o pagina facebook, eu cred ca va fi util in curand.
Sincer va spun si mie mi se pare interesant conceptul, cu singuranta va prinde daca se aloca un buget mare in el, ca orice shit de asemenea.
Nu cred ca m-am prins:
"Siter is the first app for smartphones that allows people to make a phone call to any domain name registered in our system rather than to a phone number."
Cat de des suna cineva la un nume domeniu?
M-as mira sincer sa mearga pe .ro.