-
Share DropBox
Salutare, foloseste cineva dropbox si are ceva de share-uit?
Daca vreti sa ne share-uim diferite chestii utile de SEO, Programare etc atunci va rog sa trimiteti pe PM adresa de mail pentru a avea acces la folder.
Ar fi o idee buna si pentru seopedia sa faca o arhiva online cu aplicatii free, documentatie s.a.m.d. la care sa contribuim cu totii si sa aibe acces doar anumiti membri.
-
Eu folosesc. Inca n-am nimic de share-uit dar m-ar interesa sa vad ce sharuiesc altii :)
email: kleampa+gm@1l.com
-
Te-am adaugat, email-ul meu este: marius_fanatic+yah00.com
-
Am pus si eu ce mai aveam si nu era pe acolo.
Mai asteptam si altii
-
Buna initiativa!
Ma puteti adauga si pe mine cu prodan_13 arond yahuu com. Sa cautam sa vedem ce avem prin calculator.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Multumesc.
Nu am putea crea un singur director in care sa punem fiecare ce avem si nu se afla deja? Si tot asa, cum ai facut tu, pe categorii.
PS. Clar Santa trebuie sa vina cu un kindle :rockon:
-
Nu iti recomand kindle, am unul si nu poti citi pdf-uri asa cum ai vrea... zoom-ul e la pamant.
Daca facem un folder comun cred ca ia din spatiul celui care il tine...
Nu putem sa facem un subdomeniu pe seopedia cu chestia asta? Logic ca trebuie si cineva care sa se ocupe de ele, sa nu se urce chestii aiurea.
-
Haideti totusi sa facem sa fie un singur cont unde sa fim toti. De ex. acum am fost invitat de 3 persoane diferite. Eu practic sunt nevoit sa dau copy/paste cu ce am in fiecare din astea 3 conturi.
Folderul lui Marian e cel mai ok structurat si pana acum cu cea mai multa informatie, asa ca as recomanda sa-i dati lui adresele de mail ca sa va adauge.
-
Da, ok, atunci o sa fac eu share-ul pt toti si vad cum ma descurc sa ajung la aia 8 GB free. Trimiteti-mi adresele de mail si apoi adaugati id-ul meu ca sa avem share-ul comun: marius_fanatic+yah00.com (inlocuiti + cu @ si zero cu o)
-
Ma puteti adauga si pe mine paulpadurariu at gmail dot com
-
Popescu Marian - mai spune te rog de Kindle. Chiar eram interesat sa ii cumpar unul maica-mii de Craciun (le-am vazut si la oferta pe amazon) dar acum m-ai facut curios sa iti aflu parerea pe de-a intregul.
Pentru toti ceilalti: scuzati-mi offtopicul. :D