da astia nu se mai satura? isi vad succesul practicand asa ceva.. offf
Versiune printabilă
da astia nu se mai satura? isi vad succesul practicand asa ceva.. offf
Asta l-am primit si eu prin email de cateva ori si le-am raspuns ca nu pot fi interesata de o oferta daca nu stiu despre ce e vorba. Asa ca m-au rugat sa contactez pe mess pe cineva din personalul lor, care personal era format din 3 tinere f dragute, aveau poza pe site. N-am aflat pana la urma care era oferta, am dedus eu ca tb sa platesc ca sa-mi faca reclama pe siteul lor.Citat:
Stimate Domn/Doamna!
Am fi onorati daca am putea incheia o afacere cu Dumneavoastra. Deoarece nu vrem sa va deranjam cu scrisori nedorite, cerem acordul Dvs. ca sa va trimitem oferta noastra. Daca sunteti interesati de aceasta oferta va rugam sa ne raspundeti.
In cazul in care v-am creat neplăceri cu aceasta scrisoare, ne cerem scuze
Cu stima si respect
Calin Ama
Tg-Mures Romania
The content of this communication is classified as Europa Electro srl RomaniaConfidential and Proprietary Information. The content of this communication is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed. If you are not the intended recipient you are hereby notified that any disclosure, copying, distribution or taking any action in reliance on the contents of this information is strictly prohibited and may be unlawful. If you have received this communication in error, please notify us immediately by responding to this communication then delete it from your system. Thank you for your assistance in preserving the confidentiality of our correspondence and please accept our apology for any inconvenience.
Prezentul mesaj constituie o Informatie confidentiala si este proprietatea exclusiva a Europa Electro srl. Romania Mesajul este adresat numai persoanei fizice sau juridice mentionate ca destinatara. In cazul in care nu sunteti destinatarul vizat, va aducem la cunostinta ca dezvaluirea, copierea, distribuirea sau initierea unor actiuni pe baza prezentei informatii sunt strict interzise si pot atrage raspunderea civila si penala. Daca ati primit acest mesaj dintr-o eroare, va rugam sa ne anuntati imediat, ca raspuns la mesajul de fata, si sa-l stergeti apoi din sistemul dvs. Va multumim pentru sprijinul acordat in pastrarea confidentialitatii corespondentei noastre si va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice inconvenient creat.
Deci asta l-am primit de 20 de ori pana acum.
Fac in seara asta un tutorial despre SPAMCOP.NET, si cum puteti fiecare sa ajutati raportarea...
Eu o fac cand pot si cum pot, si aproape de fiecare data.
Este cea mai mare baza de date din lume, si cele mai multe servere de mail din lume o folosesc.
Problema : Mai nimeni din Romania nu ii stiu, si mai ales nu ii folsesc, de aceea, degeaba fac eu raport, daca nu mai primesc inca 5-6 altele, sau macar 10.
Acum ca sa zic : Ar fi cineva interesat sa facem un thread special, unde sa contribuim, la un Inbox mai curat ? Cum primeste cineva mail-ul, sa il puna, si toti ceilalti care l-au primit (daca l-au primit), pe acelasi, sa il raporteze la spamcop ?
Off-topic: acum vad ca am avansat de la stadiul de Peon la cel de Grunt. Ce-or fi insemnand, voi stiti. Vreun help, ceva?
:blink:
Da.
Esti Gruntuta. :rolleyes:
Si inainte am fost Peonitza.
Si totusi nu-mi spuneti si mie ce inseamna?
:p
Pai peoni faceau munca de sclav in mina sau la padure pe cand grunti erau primii care aveau parte de o moarte glorioasa.
Da, eu oricum raportez tot ce prind, chiar si pe yahooCitat:
Acum ca sa zic : Ar fi cineva interesat sa facem un thread special, unde sa contribuim, la un Inbox mai curat ? Cum primeste cineva mail-ul, sa il puna, si toti ceilalti care l-au primit (daca l-au primit), pe acelasi, sa il raporteze la spamcop ?
Interesant e ca l-am primit si eu pe un mail care e mai greu de gasit :(. Stau si cauta amanuntit orice nisa. Si totusi e cam greu sa lupti cu ei, dar o parte o luat o oarecare initiativa:
http://www.stilxxi.ro/promovare/adrese-email-spam.htm