-
a si mi s-a mai intamplat o chestie ciudata dupa diverse crashuri.. la cateva zile nu mai mergea netu.. sunat resetat modemul, sucit... pana la urma aflu ca se schimbase Physical Address de la placa mea de retea.. ei aveau una in baza de date si eu dintr-o data alta ?? :D
concluzia ca la prosti a fost ca pana la urma tot n-a mers si a venit echipa si era de la ei, in bloc, ceva la cablu :D
ps. deschis exact 209 taburi de firefox cu tot felul de siteuri etc... merge ca uns.. posibil sa fie ramu...
-
Citat:
posibil sa fie ramu...
:rolleyes:
-
buuun... mersi de sfaturi pana acum
acum sunt pe celalalt modul de ram si merge bine si pe asta... :D
ce ii mai fac acum ? :D
deci ambele module ram impreuna fac numai prostii... desii au mers 3 luni fara probleme :)
sa pun ambele module si sa instalez aida si Everest Home Edition? aflu ce o fi? sa le pun in alte sloturi? :D
-
cred ca am rezolvat-o... pus pe sloturi diferite.. nici n-am m incercat in pozitia initiala... acum merge.. testat la greu... nu stiu.. ciudat
Multam! :)
-
1 Ataşament(e)
da mi-a facut iar acum la irfanview...
desi nu s-a mai repetat iata eroarea :D i-am facut poza ca-mi era lene s-o notez :D
-
Memory management.
E clar nu ? :)
-
-
0x0000001A: MEMORY_MANAGEMENT
This memory management error is usually hardware related. If this occurs while installing Windows, also check the Windows system requirements including the amount of RAM and disk space required to load the operating system.
Cam nasoală treaba. Şi mie mi s-a īntāmplat dar am scăpat mai uşor. Era dus doar un slot de RAM. Acum am memoria numai īntr-unu şi merge super. Dacă pun sau mut memoria īn celălalt iar īncepe cu restartările.