-
Sfat domeniu
Detin un domeniu cu vechime 4 ani, domeniu contine cuvintele "flash" si "fun" este .com . Ce imi propuneti sa dezvolt pe el? Un site cu tutoriale flash sau un mic portal de destrcatie, cu jocuri, bancuri, imagini etc. ? Sau daca aveti alta sugestie puteti sa imi dati un sfat, daca doriti.
Multumesc.
-
Nu cred ca s-ar putea face ceva mai usor decat un portal de jocuri pana la urma. Multe domenii din prima pagina, pentru flash games, au flash si fun in domeniu,
-
Conteaza mult vechimea domeniului? Ar ajunge pe prima pagina cu o optimizare buna si continut bun ?
De tutoriale flash ce crezi?
-
Prima pagina pentru "flash games" ?
Cu FOARTE multi bani, probabil ca da. Te-ai bate cu Miniclip.com, Kongregate.com, Armorgames.com, samd.
PS: Kongregate fost cumparat cu vreo $10 milioane recent si era pe 9, sau similar.
-
Probabil ar fi bine sa faci un keyword research si sa cauti nise si long tail keywords cu concurenta cat mai mica, altfel pe cuvinte ca cele mentionate mai sus cum a zis si Cristi, e o concurenta mult prea mare ca sa fie accesibil oricui.
Cauti si analizezi termeni de cautare cu keywords tool de la google, iti faci o lista cu ce a iesit si vezi cam ce ai putea alege si dezvolta de acolo.
Google keyword tool
Eu n-am experienta pe com, poate iti poate da altcineva sfaturi si mai concrete. Succes!
-
Piata tutorialelor de flash mi se pare mult prea mica si concurenta destul de mare, dintre care si destui profesionisti, cauta ceva long tail, cu jocuri, filmulete distractive, aplicatii in flash haioase, etc. Eu alte idei nu am.