Ce m-am distrat cititnd. Acum nu stiu care e mai... mai bine nu folosesc cuvinte urate.
Cel care trebuie sa restituie 20$, si tot o taraganeaza de luni de zile sau celalat disperat dupa 20$.
Pana la urma sunt 20$.
Versiune printabilă
Ce m-am distrat cititnd. Acum nu stiu care e mai... mai bine nu folosesc cuvinte urate.
Cel care trebuie sa restituie 20$, si tot o taraganeaza de luni de zile sau celalat disperat dupa 20$.
Pana la urma sunt 20$.
Poate altcineva nici nu se ridica pe scaun pentru $20. Insa pentru socrul meu, $20 inseamna 1 saptamana de munca, 12 ore pe zi.
Spun asta, pentru ca nu trebuie sa uitam valoarea banilor, indiferent de suma. Acum 8 ani, daca aveam suma asta, ma insuram.
Mai mult, este vorba de concept, nu de suma in sine. Am si acum amici care imi datoreaza bani (sume infime), si ce ma deranjeaza este ca s-au facut nevazuti, sau unii imi spun ca "ce urli ma pentru 500 de mii, de parca stai tu in banii astia". E vorba de idee.
Am persoane la care efectiv prefer sa tin de tampon sume de genul acesta (50-100 Ron). Ca stiu ca atata timp cat nu le cer banii (cei la care ma refer oricum nu vin sa ii restituie ei), ei nu mai imi cer altii, poate chiar mai multi (sau daca chiar o fac le pot aminti lejer). App de astea cu "te fac pe tine 500 mii?", stra-bunica mea imi zicea cand eram mic ca "De bani trebuie avut grija cand sunt multi, pt ca degeaba ai grija cand sunt putini".
Cat despre ocealan... daca pentru o suma de 20$ te-ai coborat atat de jos... Adica ti-ai riscat reputatia (si ai si pierdut pt ca itraderele si threadul asta vor ramane) din orgoliu (sau nu) pentru o infima suma de 20$ amarati.
Reputatia costa mult mai mult de 20$, mai ales in domeniul tau, cand urmele raman on-line destul de mult timp. Cred ca omul este mai mult deranjat de modul in care ai comunicat.
Si eu am depus plangere la o firma de hosting acum cativa ani pentru ca nu mi-a raspuns la email si tichete timp de 3 zile
...Da cum o sa mai postez si eu zilele astea tot asa pe cateva forumuri sa-njur niste chinezi care mi-au trimis marfa defecta si nu-mi mai raspund la emailuri acum... vreo 300$ paguba.
N-ai ce face, unora le pare mai dulce painea furata.
Nu, i-am gasit pe alibaba si am platit cu western union in avans, cumparasem tonere pt imprimanta si primul lot a mers, al doilea au incurcat modelul si au zis ca mi le inlocuiesc da sa mai cumpar ceva si al treilea lot a venit cu cipuri care nu fuctioneaza la imprimantele din europa.
Cumparatu de la chinezi e ruleta ruseasca... se stie.
Partea proasta e ca ne-am facut si noi romanii o faima de genu asta, si e pacat... putem sa-i multumim si lui ocealan acum ca a pus umarul.
Guys, prea il crucificati pe omul asta. Poate va opriti si poate va ganditi ca nu prea avem dreptul sa il judecam mai ales ca nu a facut cine stie ce.
Daca el nu ii are pe constiinta pe acei 20$, e treaba lui. Cred ca s-a zis ce era de zis, poate il lasam totusi in pace. Nu e un criminal sa vorbim despre el de 2 zile...
Daca omul are regrete in privinta asta, e bine. Daca nu, e treaba lui ...pana la urma noi nu am avut probleme cu el...
Si-a luat reputatie pe subiectul asta, e si un tipic facut ptr el...dar deja devenim babe moraliste...si sint sigur ca mai toti care ati postat pe topicul asta aveti macar o pata neagra de 20$...
Hai sa trecem mai departe..
(Topicul asta trebuia inchis de mult, nu inteleg de ce se accepta discutiile inutile.)