-
Intrebare amicala
Nu intamplator am ales sectiunea bar-lobby. In mod normal, puteam pune intrebarea in alta sectiune a forumului, insa atunci exista probabilitatea sa se inteleaga altceva legat de intentiile mele. Va intreb aici, amical, ce ati face in locul meu: Am domeniul 4me4u.eu
Nu e mare branza, are pr 0, am pus pe el phplinkdiretory free. Deci nu valoreaza foarte mult. In ciuda prezentei acestui director web pe domeniu, pot spune ca nu prea l-am folosit. L-ati vinde pe citiva zeci de dolari sau l-ati pastra? Multumesc mult.
p.s.: v-ati facut o idee despre ce e, asa ca nici nu e nevoie sa il vizitati. Ce ar conta la pret e numele domeniului.
-
Eu l-as vinde. Nu vad nimic interesant la el :D
-
Eu personal mai intai ma gandesc la proiect iar ulterior iau domeniul, dar se intampla sa renunt la proiect si atunci bineinteles vand domeniul.
Din moment ce nu ai planuri pentru domeniu, eu as zice sa-l dai.
-
Numele domeniului nu valoreaza nimic (din punctul meu de vedere). Sunt sute de mii de nume "interesante" libere.
-
Aveti dreptate. In cazul acesta, nu mai are nici un rost sa imi bat capul cu el. Multumesc mult!
-
Domeniul nu are valoare, asa ca nu cred ca posti sa gasesti un cumparator pentru el
-
Domeniul, ca si calitate a numelui, este strict 0. Asta fara sa mai vorbesc de TLD.
Scapa de el :)