-
TV wireless
Salut,
Ma intereseaza ce optiuni exista pentru un TV LED pentru care sa nu trebuiasca tras cablu prin casa (sa aiba un emitator unde intra cablul, chestie care sa transmita semnalul catre TV)?
Am citit ceva stiri ca ar fi, dar nu reusesc sa gasesc nimic in comert. Nu caut solutii third party, ci solutii care vin cu TV-ul.
As aprecia un raspuns.
Multumesc
-
-
detalii?
Detalii? Te referi la semnalul gratuit? Nu cred ca prind in Radauti, unde vreau sa pun TV-ul.
-
Am vazut o reclama la LG Infinia Borderless Wireless. TV-ul parea ca primeste semnalul de la un router sau ceva similar. Cred ca vii cu semnal de la antena / receiver in router iar acesta trimite datele wireless catre TV.
-
In primul rand de cabluri tot nu scapi ca trebuie sa-l alimentezi si pe el cumva, nu?
In al doilea rand, din cate am cercetat si eu, cea mai sfanta solutie pentru semnal ramane cablul hdmi. Orice alta solutie are pierderi de calitate majore.
-
wireless tv
@rares Ma refeream la cablu TV, care e gros si trebuie tras prin tot holul, trebuie sa treaca printr-o usa si juma' de sufragerie. Pentru curent, am priza aproape.
-
Parerea mea este ca pentru a scapa de cabluri ai putea sa faci un singur lucru:
Tragi instalatia de cablu tv prin tuburi de plastic pe care le introduci in tencuiala pe langa cele de curent. Exista prize pentru cablu tv, asa ca poti cu o bucata de jumatate de metru de cablu tv sa iei semnal de la priza, fara sa mai intinzi cabluri prin sufragerie si pe sub usi. Eu am asa la casa si e super ok, pierderi de semnal majore nu sunt.
Aceasta metoda fiind utila daca ai casa in constructie...daca o ai gata nu mai e valabila :)