-
Workshop Monetizare Site
Am vazut azi o reclama pe Trafic.ro cu privire la un Workshop in data de 15 aprilie: Descopera cum sa castigi mai multi bani cu site-ul tau sustinut de Doru Panaitescu. Nu e niciun fel de reclama, m-am gandit ca poate e cineva interesat si nu stie de el...
-
Interesant subiectul, nu zic nu. Dar profit de ocazie sa pun si eu o intrebare: nu e cam maricica taxa de participare, mai ales daca nu plateste altcineva (firma) participarea? Ma gandesc ca, la banii astia, poti angaja un consultant serios o zi doar pentru tine.
-
Mie mi se pare mai mult a "Cumpara acum e-cartea Secretele Succesului Online! Fii printre primii 15 si primesti si cartea Legile nescrise ale e-Junglei".
subscriu ideea lui mike. banii aia ii poti folosi mult mai util.
edit: sau poate ca merita banii dar doar in cazul in care omul spune ceva incat sa-ti schimbe cu totul perspectiva fata de ceea ce gandeai, sa te faca sa-ti pui intrebari serioase... iar aici ma cam indoiesc si s-ar putea sa raman cu aceleasi concluzii si cu banii luati :))
-
Daca Doru Panaitescu ar reusi sa realizeze ce si-a propus:
"Sa-si recupereze investitia in acest workshop in maxim 1 luna daca aplica solutiile prezentate."
investitia ar fi foarte buna.
Se refera la participantul la workshop.
-
Salutare,
Daca aveti intrebari cu privire la workshop va stau la dispozitie.
Obiectivelel noastre atunci cand am hotarat sa organizam acest workshop au fost intr-adevar dintre cele mentionate aici:
- taxa de participare sa fie o investitie si nu o cheltuiala inutila
- proprietarii de site-uri sa deschida ochii si sa priveasca lucrurile dintr-o alta perspectiva
- sa descopere oportunitati
Puteti participa la Workshop si daca participati la concurs.
Succes!
-
dati si voi din cei care planuiti sa va duceti un reply aici.
-
M-am inscris la concurs ... nu am castigat ... nu voi merge ...
motivatia: neincrederea in astfel de activitati ... si nu doresc sa imi recastig increderea pe banutii mei ...
stiu ca e un pic tras de par ce am sa zic dar ...
Daca s-ar accepta doar site-uri cu un anume potential ... s-ar face acest workshop si in functie de rezultatele s-ar cotiza ... as fi primul ...