Am descoperit acum cateva minute, asta si am fost destul de curios sa dau un ochi doarece am vazut ceva nou, care la noi nu s-a mai facut si anume reclama platita prin intermediul statusurilor de yahoo messenger.
Ce parere aveti? :rolleyes:
Versiune printabilă
Am descoperit acum cateva minute, asta si am fost destul de curios sa dau un ochi doarece am vazut ceva nou, care la noi nu s-a mai facut si anume reclama platita prin intermediul statusurilor de yahoo messenger.
Ce parere aveti? :rolleyes:
Dragos, este de mult timp (aprox 1 an de zile), nu e o noutate. E o mare porcarie.
eu mai dau click pe unele stiri de la un prieten din status care are pimp din asta.
Stiu ca nu e nou, nici n-am spus ca este, am deschis un thread prin simplu fapt ca nu era nici o discutie despre ideea asta de publicitate. (plus ca eu acum l-am descoperit).
Tin minte ca la inceput era mare "galagie" cu siteul acesta , fiind prezentat ca ceva nou si exclusiv pe piata .ro , insa cred ca incet incet se stinge din cauza lipsei advertiserilor.
Nici nu am auzit vreun publisher sa se mandreasca cu castigurile.
Eu zic ca e o idee buna, mai ales daca nu vor ramane doar in Romania. Eu chiar ma gandesc sa il folosesc. Pentru unele magazine online pare bun.
my 2 cents: e o audienta noua ... public tinta nou ... folosit cu cap .. si niste statusuri compuse frumos/destept ... consider ca pe anumite nise/campanii ar avea succes ...
sunt tare curios daca in perioada asta cineva chiar a primit bani.
Am 2 colegi care il folosesc si de 1 an de zile au strans abia 7 euro.
Plata se face la 30. Oare vor ajunge vreodata la 30 ? :D
Problema generala in Ro, care se aplica din plin si aici e calitatea traficului. Atata vreme cat valoarea reala a acelui click e de cativa centi, nimeni nu va fi multumit.