-
6 oameni pt un site?
Am discutat cu niste prieteni care scriu articole fie pentru site-uri, reviste, etc si m-am gandit poate vom lucra la un site impreuna,asa , ca experiment, sa vedem cum ne intelegem ca team(nimic complex, un wordpress/joomla customized).
Ce ziceti, pot 6 content writeri din diferite domenii sa faca treaba pe .ro ?
De asemenea, nu ne-am oprit asupra unui subiect pentru acest "experiment".
Adica ce ar fi mai bine , un fel de "portal general" sa zicem cu o categorie pentru fiecare om sau mai bine sa mergem toti 6 nisat pe un domeniu? Nu cer idei de site pentru ca stiu ca fiecare le-ar pune in aplicare pt el, dar totusi in cazul in care va trece prin cap vreo idee/sfat aplicabil pe ce am prezentat eu as fi recunoscator daca ati impartasi si mie.
Multumesc mult de informatii!
P.S initial, mai de mult, ma gandisem la un proiect comun al membrilor seopedia dar sunt destul de multe dispute si nu a sunat bine, totusi poate pe viitor :)
-
Daca aveti nevoie de un portal unde sa activati, va ajut eu :D (PM)
-
eu zic ca cel mai bine e nisat si fiecare pe nisa pe care se pricepe ca sa aveti succes
-
Parerea mea este: toti 6 acelasi subiect, cat se poate de dezvoltat.
-
Numa stii vorba aia : afacerile cu prioeteni nu merg
am experimentat pe pielea mea
important e sa stii sigur ca toti sa fie la fel de ambitiosi si sa aiba aceleasi asteptari ca si tine
-
"portal general" mai greu in ziua de azi chiar daca sunteti 6.
eu ma gandesc la un punct comun intre domeniile pe care sunt specializati, sa imbine cumva pe o singura nisa macar cateva domenii, ar putea iesi ceva original.
Acum eu vorbesc vorbe ca nu stiu despre ce domenii e vorba si daca merg "imbinate".
-
NU ştiu, din punctul meu de vedere ar trebui să puneţi fiecare pe hârtie ce ştiţi/cu ce i-ar plăcea fiecăruia să se implice şi dacă puneţi toate lucrurile alea la un loc să vedeţi în ce fel merg combinate.
-
pe .ro daca vrei sa scoti bani doar din trafic (ma rog, reclame adwords etc) in 95% din cazuri este pierdere de timp.
-
Mar, e totusi cam hazardata concluzia ta. Intradevar, nu orice blog despre subiectul x aduce bani, insa sunt modalitati de a incasa bani frumosi daca ai un trafic > 20.000 unici pe zi. Chiar daca e pe atat de hulita de nisa divertisment.
-
Chiar ma gandeam la un astfel de proiect ... la un moment dat facusem si un mic demers cu privire la acest lucru .. nu chiar sub forma prezentata aici dar similar ... un fel de editoriale pe portalul care il detin .. cu subiecte interesante ... lucruri luate mai mult sau mai putin la misto ... un fel de mircea badea dar un pic mai ... altfel ... din pacate pe vremea aceea nu am gasit writeri talentati care sa fie dispusi la un parteneriat in care eu castigam ceva continut unic si ei castigau ceva banuti ... asa ca am renuntat ...