-
Acum vreo 3 saptamani cand cautam hosting, am gasit o firma din RO care ofera hosting ..... ca sa nu ma lungesc cu povestile sunt niste impostori care promit marea cu sarea si se alege praful ..... ideea e ca nu colaborez cu ei, dar am gasit ieri ca ofera si servicii de optimizare, aceeasi firma, pe langa ca preturi de dumping sunt convinsa ca tot ce scrie acolo sunt abureli ............ ce e de facut in cazul asta ?
Legat de hosting, pe siteul lor scrie mare maxim o ora pentru urgente ( pe email ) - nu se specifica nicaieri ca tre sa fi inregistrat si numele de domeniu la ei ca sa beneficiezi de facilitatea asta - am trimis aproape 2 zile emailuri in disperare, am sunat si in a treia zi au catadicsit sa-mi raspunda si sa-mi spuna ca de fapt cererea mea nu era urgenta si eu eram in perioada de teste si nu am inregistrat numele de domeniu la ei ( desi in emailurile comerciale de la ei mi s-a spus ca inclusiv in perioada testarii serviciilor lor beneficiez de aceleasi agrantii ca si cand as fi client ).
Problema e ca am vazut ca ofera si servicii de SEO, preturi de dumping si presupun ca si la calitate stau ca fel ac si la serviciile de hosting.
Ce-i de facut in cazuri de genul asta ? Avem legal posibilitatea sa raportam undeva aspectele astea sau tre s-o mai pateasca si altii ?
mersi
Cod:
Mutat momentan aici. Cred ca ne-ar trebui o sectiune si ptr. discutiile despre hosting. Krumel
-
:) In Romania la ora actuala, orice pusti care e trecut de clasa a 2 a cu cunostinte aprofundate de "flesh" ofera servici de webhosting, webdesign, webseo, etc. Imposibil sa nu dai de ei, sa le studiezi "ofertele" si avantajele pe care ti le ofera.
Nu avem cum sa scapam de ei, e democratie, dar cea mai buna solutie e sa intrebi, de aceea exista forum-uri specializate, cum este acesta si inca cateva prin romania.
Cel mai simplu iti dai seama de performantele unui designer dupa portofoliul sau personal. Daca lucrarile sunt de calitate, se merita sa apelezi la el. Urmaresti apoi traficul acelor site-uri, daca au un procent substantial de vizitatori din motoarele de cautare, fi sigur ca stie si ceva seo.