-
sala pica .. sincer .. salon pica .. sincer .. alimentare mai sunt .. chiar la 10 metri .. dar lumea nu este prea fericita de acea alimentara .. preturi nu chiar mici .. si stii vorba aia .. daca intri intr-o alimentara .. cu frigidere mari .. frumoase .. noi .. cu preturi decente .. cu produse proaspete .. alea alea .. ce zici ?
pizzerie .. ar merge la fel ca altele .. merge .. da nu mult .. merge o perioada scurta ..
-
@big nu te rade, stiu despre ce oras e vorba si crede-ma ca banel ar fi imaginea perfecta
ideea e sa te apuci de ceva ori la care te pricepi ori pentru care ai o pasiune
ce sunt/au fost parintii ?
-
sincer nu inteleg fascinatia asta pentru "alimentara super luxoasa", o prezinti de parca cand ai merge la alimentara ai merge la hotel.
frigidere mari si noi , produse proaspete? daca astea sunt atuurile pentru o alimentara de succes in acel oras, atunci e grav, unde e , in munte la 2000 de metri?
tot continui sa spui ca "merge doar o perioada" , daca faptul ca ai produse proaspete "sparge piata" e clar ca orice exista in lumea asta "merge doar o perioada" in acel "oras".
Zic si eu, nu stiu prea multe detalii, dar tineri sunt acolo? O sala de jocuri, ceva divertisment ?
P.S ce faci cu plasmele acelea din cutie, nu le dai la un pret bun :D ?
-
nu .. mai e o alimentara smechera in oras .. dar noi vrem sa facem una cu adevarat .. adica .. asta e pe primul loc.
mama - contabil ..
tata .. inginer geodez de cadastru .. deci face cadastru .. topografie .. alea alea ..
ei s-au gandit ca la o alimentara .. nu e prea mult de munca .. vine cu produsele aia la magazin tu le pui pe raft si le vinzi ..
sala de jocuri este ... a mers vre-o 2 ani .. de a rupt .. acu nu mai merge ..
plasmele au fost puse la birou .. au stat 2 zile .. si le-a dat jos .. deoarece .. nu se potriveau .. nu cred ca sunt de vanzare ..
-
Fa o crâjmă cu țuică de prune ieftină, vin de casa si cateva mese. Succes garantat.
-
Nu cred ca ai sa obtii raspunsul la intrebarea asta aici pe forum, pentru ca nu prea stim toate conditiile si e greu sa iti sugeram ideea perfecta.
Tu ar trebui sa stii mai bine ce iti lipseste in oras si ce le lipseste si prietenilor tai/oamenilor de acolo. Daca zici ca e oras asa mic (satul bunicilor mei are jumate din populatia lui...deci chiar e mic :P), in mod sigur sunt nise neacoperite.
Eu sunt de parere ca o mica "carciuma" eleganta ar merge perfect acolo. Probabil ca nici nivelul de exigenta al oamenilor din jur nu e asa de greu de atins si n-ar fi asa greu sa rupi gura targului.
-
-
sau daca vrei sa mergi pe partea cu servicii ... bordel :-" ... sigur nu ramai fara clienti :))
-
O carciuma nu duce niciodata lipsa de clienti ;) Stiu cateva specimene care nu au bani de paine dar isi fac veacul prin carciumi. Nu te gandi doar la ce ti-ar placea sa faci. Gandeste-te la timpul in care iti vei scoate investitia etc. Pui plasmele pe undeva, cand e meci o sa vina o gramada de lume... ;)
-
Intradevar poti merge si pe principiul ca orice om se hraneste insa ai grija cu cine te pui. Daca din start tu ai la 10 metri de tine, dupa cum spuneai, un magazin alimentar cu care vei concura atunci trebuie sa aduci un plus de calitate si/sau un pret mai mic.
Grija cu acel lux al magazinului de care ziceai, multe persoane si in special cele mai in varsta evita sa intre in magazinele luxoase gandindu-se ca sunt si produsele mai scumpe. Majoritatea prefera un magazin mai rustic dar care sa inspire incredere.