Subscriu la ce a scris Big. Si cred ca pretul pentru un asemenea link ar fi in jur de 100 RON in conditiile in care s-ar cumpara pe mai multe luni.
Versiune printabilă
Subscriu la ce a scris Big. Si cred ca pretul pentru un asemenea link ar fi in jur de 100 RON in conditiile in care s-ar cumpara pe mai multe luni.
alinalin0,big, sunt perfect de acord aici, dar care este diferenta intre un link din header si unul din footer?! atata vreme cat nu sunt in articole sau insotite de vreun text.Citat:
Pentru mine un link dintr-un articol relevant valoreaza fix de 20 de ori cat un link din footer.
poate te ajuta asta :P
Emil, stiam ca un link dintr-un articol este mult mai relevant decat un link din footer.
dar eu nu vad diferenta si nici in film nu se spune, daca link-ul din footer care apare in toate paginile difera de un link din header care la fel apare in toate paginile.
ma mai documentez, ca sunteti deja 3 impotriva mea, si cand mai mult de 2 iti spun ca esti beat, mergi la culcare..
Daca ai un titlu cu 5 cuvinte, Google le va da cea mai mare importanta primelor doua. Daca ai un text de 500 de cuvinte, google le va da o mai mare importanta primelor 100. Acelasi lucru se aplica si pentru link-uri. Cu cat link-ul se afla mai sus in pagina cu atat este mai important. Singura exceptie ar fi legaturile din content, dar si acolo, daca sunt 2 link-uri, unul in primele 2 randuri iar celalalt in ultimul, se simte diferenta.
Oricum, e bine sa variezi pozitia link-urilor, chiar daca ai predominant din content, e bine sa mai ai cateva si din sidebar, header, etc. ,pare mai natural.