-
Sa facem prezenta
Sezonul trecut printre cei prezenti as putea enumera pe: Krmuel, Nosfer, Tudi, Marius (mai lat sau nu), W!ll, meetzah, Mezei (mai rar) si nu mi-e rusine sa recunosc ca mi s-au parut atat interesante cat si utile participarile lor la discutii. Sunt curios daca vor mai face prezenta si sezonul acesta si care sunt noile aparitii in peisaj. S-au terminat concediile, a inceput lucrul, a inceput scoala. Asadar sa facem si noi prezenta de toamna.
Cine s-a inscris in noul sezon de discutii pe Seopedia sa zica "Prezent!" (bine, sa scrie mai intai, si apoi sa zica).
-
-
-
sa nu exageram totusi
Tudi? cand a aparut aici nu se mai oprea din scris, dupa si-a promovat blogul cu interviurile lui cu marii experti, acum? nimic...
Nosfer? este cel care raspunde la orice ...dar mai mereu pe langa subiect
W!ll ? este omul cu dyr care la fel ... nimic
sunt amicii tai ? doar cu Krmuel si mmariusel trebuia sa incepi lista ;)
una alta eu sunt prezent , mai mult cu citit, decat bagat in seama aiurea ;)
-
Prezent si eu cu 1/2 norma:)
-
Aici in spate dom' profesor. Ultima banca, randul de la geam. Prezent
-
@gin - mersi pentru parerea sincera :)) [si asta a fost raspuns pe langa subiect]
Prezent si eu, coleg de banca cu kleampa ca-n ultima banca de langa geam am stat si eu cand eram elev de liceu tanar si nelinistit.
-
On topic: Aici doar se face prezenta (asta ca sa ne facem o idee cu cine discutam sezonul asta)
Off topic: Nu-l cunosc decat pe mmariusel (citat la numele de Marius) cat despre ceilalti nu ma intereseaza ca si-au promovat siteurile (80% din cei care se inscriu aici fac asta). Daca e ceva de comentat in privinta asta exista moderatori/admini (cred ?!). Eu zic doar ca au adus informatii in plus pe care ceilalti, oricat de "pe subiect" ar fi fost, nu le-au adus.
PS: buna asta cu "amicii", cand imi voi face blog 0 sa-i citez ca amici :))
-
prezent !
cu.. bune si rele..
-
Prezent! ...in limita timpului disponibil :)