Salut,
vreau sa imi cumpar un telefon, n97 si l-am gasit pe www.danmobile.ro, dar site-ul nu prea imi inspira incredere ca nu au nici macar o adresa trecuta la contact. stiti ceva despre site-ul/firma asta? sunt seriosi?
Merci
Versiune printabilă
Salut,
vreau sa imi cumpar un telefon, n97 si l-am gasit pe www.danmobile.ro, dar site-ul nu prea imi inspira incredere ca nu au nici macar o adresa trecuta la contact. stiti ceva despre site-ul/firma asta? sunt seriosi?
Merci
Daca ar fi sa ne intrb daca fiecare site are in spate o firma serioasa ne-am consuma tot timpul pentru asta. Cere-i datele firmei si verifica. ;)
am cerut datele. inca nu am primit raspuns.
de 650 de euro cat costa telefonul, cred ca merita sa-mi consum timpul sa aflu daca e firma serioasa sau nu.
merci frumos pentru raspunsul la subiect ;)
Sunt doua lucruri care nu-mi inspira incredere:
- lipsa detaliilor de contact. Un exemplu la polul opus: http://www.mobile-phones.ro
- Pretul suspect de mic poate arata provenienta dar mai ales garantia.
Cand va alegeti un produs nu va uitati dupa cel mai mic pret !
true...
am discutat pe messenger cu dan asta si de la un moment dat nu mi-a mai raspuns. oricum pretul nu e real. vrea 650 de euro pe telefon.
pana la urma am comandat la electrofun.ro . sunt mai mari si mai seriosi. (cel putin asa par)
Desi sunt competitorii mei, pot spune ca ai facut o alegere buna.
Intr-adevar este unul din jucatorii de pe piata (impreuna cu mobile-phones.ro) seriosi care nu vand fake-uri.