Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Ati cumpara liste de posturi din bloguri dofollow?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Dofollow este o rasplata pentru comentatorii fideli, nu neaparat pentru cei care ar fi interesati sa iti spameze blogul doar pentru un link. Asa cred ca gandesc majoritatea bloggerilor.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

Sunt destui webmasteri care au bloguri si nu stiu la ce ajuta nofollow.

Ziceam de 10000 de linkuri nu pentru un singur site pe care sa il postezi,pui cate vrei.La urma urmei pui la articolele relevante.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu nu m-as baga la asa ceva. Pare foarte tentant sa dai 100 euro pentru 10000 de linkuri in posturi de la 1500 de bloguri diferite dar iti dai seama ca blogurile respective o sa fie penalizate foarte rapid? In primul rand, posturile vor fi mai mult ca sigur continut duplicat, blogurile vor fi penalizate pentru continut duplicat, vor fi penalizate pentru ca arata ca link farms in timp ce si tu ai putea sa primesti penalty-uri ca ai backlinks de la site-uri de pe blacklist.

Mai poti primi penalizare daca se indexeaza prea multe linkuri deodata pentru ca pare SEO spam si se observa clar ca backlinkurile noi sunt nenaturale. Alt motiv pentru care raspunsul e NU la intrebarea ta... e ca majoritatea blogurilor probabil sunt pe o alta nisa care nu are nimic de-a face cu nisa ta si linkurile respective nu conteaza aproape deloc.

Decat sa investesc 100 euro in asa ceva, mai bine cumpar cate un singur post, unic, bine scris, pe bloguri de calitate din aceeasi nisa cu site-ul meu cu 2-3 linkuri in ele. Unul azi, unul maine si tot asa.

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

Ce content duplicat vorbesti acolo?
    Pui un comentariu cu un link la nume intr-un post si faci content duplicat?
    Si cine a zis ca pui acelasi link pe toate posturile? Pune si tu pe 80% din posturi , cele mai importante pagini interne ale sitului tau si 20% home pageu ca link si tot nu risti nimic.....

Faci ce vrei cu lista aia si plasezi unde vrei linkuri.... totusi sunt peste 2000 de pagini care au PR>1...ca o statistica....

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

ah... eu ma gandeam ca vrei sa cumperi 1500 de posturi cu 100 euro pe 1500 de bloguri.. sunt si d-astia cu retele enorme de bloguri care vand pachete d-astea.

La ce-ai zis tu... sa dai 100 euro pentru o LISTA doar e chiar mai aiurea decat la ce ma gandeam eu. De ce sa dai atatia bani pentru nimic? Eu obisnuiam sa caut singur blogurile de autoritate din nisa mea cu dofollow si alexa sub 100k si mai comentam din cand in cand pe acolo.

Totusi, cand a inceput sa ma linkeze autoblog, jalopnik, worldcarfans si alte site-uri cu autoritate super mare ca si sursa, mi-am dat seama ca mai bine ma focusez pe content-ul meu pentru ca voi fi linkat de site-urile din nisa mea cu autoritate in mod natural, decat sa pierd timpul aiurea comentand pe cine stie ce bloguri necunoscute.

Content is KING.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Asa am inteles si eu prima data, ca vrei blog posturi. Nu vad de ce as cumpara o astfel de lista, pentru ca mi-ar lua luni de zile sa comentez pe toate.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar posturi pe bloguri
    De Cristi G în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 23rd March 2010, 12:33
  2. Cumpar posturi in bloguri
    De Serban Cristian în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 14th March 2010, 18:39
  3. Do follow blogs search engine sau motor de cautare pentru bloguri dofollow
    De deadworldisee în forumul Alte motoare de cautare
    Răspunsuri: 20