Pentru ca vad ca pe aici se mai si abereaza, m-am gandit sa ma laud si eu cu faptul ca am PR3 la site si cand intru in panoul de administrare <span style="font-size:11pt;line-height:100%">am PR7 </span>. :wub: (asa imi arata firefoxu)
Versiune printabilă
Pentru ca vad ca pe aici se mai si abereaza, m-am gandit sa ma laud si eu cu faptul ca am PR3 la site si cand intru in panoul de administrare <span style="font-size:11pt;line-height:100%">am PR7 </span>. :wub: (asa imi arata firefoxu)
E o aberatie de toolbar. Mi se intampla si mie.
Plus ca nu ai cum sa ai PR real pe Admin panel (este parolat).
damnit, inseamna ca e posibil ca nici 3-u ala de la site sa nu fie real. Ma duc sa verific
Spune adresa site-ului. :)
chiar, spune adresa ca sunt si eu curios.
http://www.mcdar.net/q-check/datatool.asp eu il foloseam pe-asta. (oricum, am zapacit toate tool-urile din sectiunea utile)
Oricum, rezultatele difera mult. Incep sa nu ma mai stresez din cauza asta.
E cel mai bun. Dupa MCdar, as merge pe Dot-seo.com al lui Ciprian. Nu pentru ca imi este prieten, ci pentru ca Ciprian chiar a lucrat nopti multe la acest website si CHIAR are cateva tool-uri foarte interesante.Citat:
Postat în original de Stelian @ Feb 28 2006, 06:16 PM) [post=11213
PS: EU am "donat" DC-urile care apar :ph34r:. Deci ai incredere.
PS2: Nu te ingrijora pentru instabilitatea PR-ului. Update-]
http://www.mcdar.net/q-check/datatool.asp eu il foloseam pe-asta. (oricum, am zapacit toate tool-urile din sectiunea utile)
Oricum, rezultatele difera mult. Incep sa nu ma mai stresez din cauza asta.
[/QUOTE]
E cel mai bun. Dupa MCdar, as merge pe Dot-seo.com al lui Ciprian. Nu pentru ca imi este prieten, ci pentru ca Ciprian chiar a lucrat nopti multe la acest website si CHIAR are cateva tool-uri foarte interesante.
PS: EU am "donat" DC-urile care apar :ph34r:. Deci ai incredere.
PS2: Nu te ingrijora pentru instabilitatea PR-ului. Update-ul inca nu s-a propagat 100%.
:) daca tot iti este prieten, sugereaza-i sa faca o scurta descriere (cateva cuvinte cu ce face fiecare optiune) ca eu unu nu am reusit sa imi dau seama ce este cusi cred ca mai sunt si altii ca mine.Citat:
.akadns.98.9964.*.104.105.147" , A-bloc, C-bloc , Check across Datacenter IP C-Block(Group A)
Check across Datacenter IP C-Block(Group B)
PS: am incredere :D
PPS: sper mai mult sa urc in rezultate si sa apar cu mai mult de 6 IBL decat sa imi creasca PR