Securitasdirect au o oferta prin care iti dau o licenta de 1 an gratis la BitDefender 2009 (per nume si email). Sa va fie de folos:
http://www.securitasdirect.es/antivirus_gratis.html
Versiune printabilă
Securitasdirect au o oferta prin care iti dau o licenta de 1 an gratis la BitDefender 2009 (per nume si email). Sa va fie de folos:
http://www.securitasdirect.es/antivirus_gratis.html
Scuze pt offtopic dar as vrea sa pun o intrebare, BitDefender e mai bun decat AVG sau nod32? sau ce antivirus e mai bun ca vreau sa imi instalez si eu unul ca vad ca se misca cam in reluare calculatorul...
multumim Marius, am facut si eu un request ... foloseam un trial Kaspersky care o sa imi expire in 3 zile ...
Eu folosesc avira, bitdefender pe mine ma incurca foarte mult.
Cand ii dai 'close', nu se inchide de tot ..
Incearca avira, poate o sa iti placa, si e free
nu recomand bitdefender, exista alte solutii mai bune.
nu cred ca mai e valabila promotia :P
anyway.. cred ca depinde mai mult de gusturi cand vine vb de antivirus.. eu unul folosesc avg free si firefox plin de pluginuri... ca nu prea imi place sa vad ramul ocupat de suita antivirus+antispyware+firewall..
dar in general am vazut bitdefender in toate topurile si sa zici ca nu e bun e putin mai mult decat exagerat.. ca atunci la fel trebuie sa spui si de kaspersky sau norton 2008-2009 ..
BitDefender mananca resurse exagerat de mult... eu folosesc cu succes Avast si McAfee de ani buni si pot spune ca pana acum n-am avut nici o problema...
Kaspersky rules :rockon:
Avast plus browser sentinel plus keyscrambler rules :)
Am facut request-ul ieri si tot nu am primit mail de la ei cu licenta...
@forapathy : tind sa iti dau dreptate ..
pe calculatoarele pe care le folosesc am (cu licenta), Mcafee, Kaspersky, si Bitdefender.
cele mai multe probleme le-am avut cu acesta din urma - a trebuit reinstalat de 3 ori in cateva luni, si de fiecare data a "consumat" o licenta dintr-un pachet mai mare pe care il detineam.
Kaspersky e OK, desi uneori consumul de memorie devine agasant de ridicat.
Mcafee e cel mai bun dintre cele 3.
asta e doar parerea mea, fiecare poate sa plateasca pentru ce crede ca i se potriveste mai mult
Ca noroc ca topicul nu era cu numele de x vs. y :)) altfel offtopic ne stim cu totii sa scriem.
desii BitDefender ingreuneaza putin pcul este ok, nici licenta nu este prea scumpa in comparatie cu alti
Pentru ca BitDefender mananca resurse exagerat de mult si nici nu sterge o carca de virusi , eu folosesc cu succes Avira AntiVir Personal si Linux .
Daca era suita de securitate de la BitDefender , ma bagam .
Din ce in ce mai multa lume evita sa foloseasca BitDefender si acum au nevoie de cobai .
De ce evita lumea sa foloseasca BitDefender? Nu cred ca motivul ar fi consumul de resurse, si KAV-ul mananca destul dar observ ca are succes.
Cred ca gresesti.Este adevarat ca nu este perfect dar este unul dintre cele mai reusiti antivirusi.Nu ma crezi intra pe forumurile engleze de profil.Apoi BitDefender pentru cine nu stia creaza in laboratoarele sale sisteme virtuale pe care le infecteaza cu diversi virusi.II monitorizeaza si creaza software in functie de felul in care se comporta acestia.
Unul din dezavantaje este faptul ca foloseste foarte multe resurse.Acesta este si motivul pentru care nu este atat de indragit.
Eu acum folosesc avast home edition,licenta gratis pe un an dupa care este reinoita tot gratis.Recomand pentru cei care doresc un antivirus bun care nu ingreuneaza sistemul.Ca antispyware folositi SuperAntiSpyware ,este freeware si multi zic ca este cel mai performant antispyware.
Ca browsere folositi Chrome(a trecut la beta) sau Opera.Sunt foarte rapide si nu am avut probleme ...
Totusi daca aveti un pc cu procesor mai puternic si rami mai multi instalati COMODO.La ora actuala este cel mai recomandat.Este antivirus si firewall cu licenta freeware.Iar ca antispyware folositi cel recomandat mai sus.