-
site legal?
Salutare.
Am fost contactat de catre o persoana pentru ai realiza un site cu produse de genul w w w .ihigh.ro/index.php
Ce parere aveti de aceasta categorie de site-uri. Din cate am citit eu pe net produsele ar fi legale. Dar in spatele lor poate sunt si altele mai putin sa zic asa.
Eu ca firma pot avea vreun prejudiciu daca clientul este descoperit cu "probleme"?
Multumesc celor care vor raspunde
-
Nu am o experienta in sensul asta , prin urmare imi dau doar cu parerea .Depinde ce probleme legale are clientul .
Daca vinde online medicamente , magazinele online pentru aceste produse sunt interzise de lege ( acestea pot fi vandute numai in farmacii ) . In acest caz si tu esti responsabil.
Daca insa vinde energizante sau suplimente nutritive ( ceea ce e legal ) , dar acestea au termenul de valabilitate expirat ( nelegal ) ,e doar problema lui .
-
Ce calitate legala are persoana ta in acel site?
Nu prea vad ca tu sa ai vreo problema, tu realizezi un site, produsele sunt responsabilitatea clientului.
-
Din cate am inteles produsele respective sunt legale pentru ca nu contin substante interzise.