Bine ai revenit, Krumel.
Versiune printabilă
Bine ai revenit, Krumel.
Mersi Alex Luca.
Vad ca esti din Iasi, poate facem un club de SEO-isti. :)
Bine ai revenit Krumel. M-am inscris de putina vreme pe acest forum si nu intelegeam cum un membru cu atatea posturi poate fi banat. Dar acum, ca ai revenit, iti urez spor la postat content de calitate.
Bine ai (re)venit
well asa cum am ramas de bannarea ta, adica surprins, la fel sunt si de REvenirea. Oricum ce pot spune, singurul (membru) care avea raspuns la unele din intrebarile mele (in trecut) ... un om care, chiar acorda atentie oricarui membru.
intr-adevar calitatea forumului a scazut in timp ... cine stie poate, poate isi va reveni. ca sa nu mai spun ca am incercat de trei ori sa conving pe cineva din "stuff" sa pot face rost de o invitatie de inscriere pentru un bun prieten, insa fara nici o finalitate, nici un raspuns.
bine ai revenit. o vorba din popor: "omu sfinteste locul" :P
Nu vreau sa intru foarte mult in thread-ul de revenire al lui Krumel, insa inteleg eu corect ?
Adica restul de membri din SeoPedia sunt de umplutura sau cum ? Mi se pare aberant postul tau.
Eu sunt cel pe care ai incercat sa il convingi cel mai probabil. Si de ce te plangi tocmai acum ?Citat:
ca sa nu mai spun ca am incercat de trei ori sa conving pe cineva din "stuff" sa pot face rost de o invitatie de inscriere pentru un bun prieten, insa fara nici o finalitate, nici un raspuns.
Eu zic sa ramana threadul unde e. Posturile de aici poate sunt firesti, dar nu trebuie sa creeze flame-uri. Daca a fost ceva intre cei doi e problema lor si important e ca totul a revenit la normal acuma, iar voi bucurati-va ca avem pe cineva in plus cu experienta aici fata de cei care erau deja.
cred ca sunt dator cu o explicatie:
Niciodata nu am considerat ca restul membrilor sunt de umplutura. Sunt persoane care merita toata aprecierea pentru munca si cunostintele in domeniu. Vroiam doar sa scot in evidenta ca, persoana in cauza, Krumel este, a fost si speram ca va fi un membru "cu greutate". Nu vreau sa filozofez sau sa par malitios, insa cred ca aici gresim majoritatea dintre noi nestiind sa apreciem munca si timpul unui om; pana la urma trebuie sa recunoastem ca aportul lui Krumel a fost considerabil in ceea ce priveste Seopedia.
Pfff,cum nu stii?
Krumel este un fenomen,toti webmasterii vor sa ii ceara sfat,pfff de aia nu vine la munte:rolleyes:
Nu acum serios.Eu am auzit prima data de Krumel pe softpedia si temele despre DMOZ,cred ca este editor acolo.
Ce sa spun,alaturi de lord_ice,again si soul4blade face parte din cei mai experimentati seo-masteri...
Asa ca , cand auzi de Krumel sa ciulesti ureche:rolleyes:
Wellcome back !
Mersi de urari si aprecieri.
Nu e nevoie sa exageram, Seopedia a mers, o sa mearga si fara mine fara nici o problema.
Spor :)