Am citit celalat topic dar nu m-a multumit.
Unde as putea vinde un site in Romania (pe site-uri care au continut in limba Romana) ?
Versiune printabilă
Am citit celalat topic dar nu m-a multumit.
Unde as putea vinde un site in Romania (pe site-uri care au continut in limba Romana) ?
Pai, exact acolo pe unde se invart potentiali clienti de "marfa" pe care o expui tu. Mai exact pe site-urile de webmasteri, sau cu sectiuni pentru webmasteri.
forumurile de webmasteri au de obicei categorii pentru marketplace si vanzare de site-uri :) nu stiu cat succes o sa ai pentru ca lumea de pe la noi nu se prea da in vant dupa investitii in online, dar poti sa-ti incerci norocul
da, forumurile au aceasta categorie insa, aproape peste tot, iti cere un numar minim de posturi pentru a deschide un topic si e destul de greu de atins in timp util.
Asta pentru forumurile au nevoie de membri care sa contribuie la comunitate, nu doar sa fie folosite ca loc de plasat anunturi.
Cel mai bine ar fi să încerci pe forum-uri destinate webmasterilor, cum a zis şi @nosfer.
Când am avut şi eu nevoie, am încercat pe următoarele:
Cod:forum.softpedia.com
forum.probazar.com ( se ocupă doar cu vânzări / cumpărări, nu este prea activ în schimb )
Pui un anunt pe site "De vanzare", un numar de telefon... si astepti.
Nu stiu ce sa zic... am doua domenii listate pe un asemenea site, dar nici o miscare...