Am facut un job board simplu pentru joburi mai "speciale", cum ar fi blog poster, marketer, thread starter...
Adresa este bloggerjobs.info
Ce ziceti, are sanse? :D
Versiune printabilă
Am facut un job board simplu pentru joburi mai "speciale", cum ar fi blog poster, marketer, thread starter...
Adresa este bloggerjobs.info
Ce ziceti, are sanse? :D
Bafta cu site-ul. Eu zi ca sunt sanse sa mearga, mai ales pe Romania, daca nu te astepti la ceva fulminant de la inceput :)
Vroiam sa iti propun si categoria Forum posters dar am vazut ca ai si se numeste Thread starters :)
buna idee. foarte posibil sa mearga daca o sa te ocupi de el.
am vazut si o eroare "Fatal error: Smarty error: [in footer.tpl line 105]: syntax error: unrecognized tag 'var' (Smarty_Compiler.class.php, line 580) in /home/yourblog/public_html/bloggerjobs/_includes/smarty/libs/Smarty.class.php on line 1088"
Da, era de la scriptul Analytics (se pare ca nu se intelege bine cu template-ul Smarty :P).
Acum nu mai apare.
ideea e f. buna . din pacate site-ul nu mai este "in picioare". pacat
Da, a picat un HDD pe serverul din UK, de 3 zile tot se face restore :P
vad ca e online acum. poate ca ar trebui sa definesti niste FAQ ; ce tipuri de joburi si unde trebuie plasat anuntul , etc (sa nu fie redundante sau prea specializate gen: thread starter si blog poster - e doar o opinie - repet insa ideea este excelenta si cred ca are potential)
Eu zic ca ai gresit facandu-l in limba engleza.
Ma gandesc ca vrei pentru .ro mai mult nu pentru .com . Pentru Romania chiar nu prea exista asa ceva, in schimb in .com sunt fff. multe optiuni si concurenta mare pentru tine. Eu cred ca ar trebui sa reconsideri limba principala a site-ului.
E normal ca vizitatorii sa inteleaga engleza pt ca oricum majoritatea proiectelor ar fi in engleza, dar pe google vor cauta in Romana, nu engleza.
Mai ai de lucru la el, dar ideea este excelenta
Am tradus totul in limba romana.
Deasemenea, am scapat de o eroare la activarea joburilor.