C'mon..Citat:
I'm sorry Dave, I'm afraid I can't do that.. Wolfram Alpha has temporarily exceeded its current maximum test load.
Versiune printabilă
C'mon..Citat:
I'm sorry Dave, I'm afraid I can't do that.. Wolfram Alpha has temporarily exceeded its current maximum test load.
@Marius Gândeste-te că este un inceput. Nimeni nu lanseaza un produs care sa fie din start cel mai bun. Mai ales in cazul asta unde nevoia de finisare este la baza de date cu informatii. Va invăţa si el ce e SEO sau altele care inca nu le cunoaste.
Niciodata nu am inteles de ce e comparat automat cu Google. Cand se spunea ca va detrona Google se refereau la faptul ca nu vei mai cauta pe Google ce e apa, vei intreba direct Wolfram Alpha.
@Alex same here dupa un search. Avem voie o singura cautare momentan? pe IP? Sau e peste tot asa?
Am reusit sa fac o singura cautare doar.
Cred ca au limitat toata romania :)) Eu apucasem sa fac mai multe search-uri pana cand ati zis si voi ca nu mai merge.
http://www.justin.tv/clip/2dd6b9f07e7f8a4e
Se pare ca weekend-ul asta e pentru teste.
Merge doar cu anumite cautari pe ora probabil. Am reusit sa mai fac cateva cautari.
Se pare ca nu ma cunoaste pe mine ("Who is Vlad Gidea") dar stie sa-mi raspunda cine este presedintele USA.
Da, foarte distractiv :)) Imi aminteste de un robot virtual care imi răspundea la intrebrai. Just google iGOD...
Mie mi se pare ca Wolfram se vreau un hibrid intre Wikipedia si Google. El (cred ca) nu va indexa situri, va indexa informatii si cunostinte.
Am cautat de test "caffeine" la care mi-a dat toate informatiile despre cafeina, inclusiv reprezentatia 3D a moleculei, dar cand am cautat "caffeine overdose" nu mi-a dat nici un rezultat.
Wolfram e irelevant acum dpdv SEO. Sa vedem cum si in ce directie se va dezvolta...
PS: mie nu mi se pare ca Wolfram sa fie concurentul Google - sistemul pare complet diferit.
Sunt sigur ca Wolfram nici macar nu s-a gandit vreodata sa fie o alternativa a Google.
Wolfram e un alt fel de motor de cautare: "Wolfram|Alpha aims to bring expert-level knowledge and capabilities to the broadest possible range of people—spanning all professions and education levels."
Din cate am observat pana acum, ofera informatii stranse de pe site-uri trusted - tocmai pentru a oferi informatie cat mai corecta si de calitate.
Il vad deocamdata ca un motor de cautare in enciclopedii de renume gen Wikipedia, baze de date ale institutiilor, ale universitatilor, etc.
Asadar, Google poate sta cat se poate de linistit. :)
Am observat chiar astazi ceva nou la cautarile google. Nu stiu daca e nou doar pentru mine, poate e o optiune mai veche pe care nu am vazut-o eu.
Aici aveti un print screen: http://araturism.ro/cautare-google.gif