Mda, ma bucur ca ati reusit sa va bagati picioarele si in acest topic....
Mda, ma bucur ca ati reusit sa va bagati picioarele si in acest topic....
Ce sa ghicesc domnu'? Spune clar in prezentare, primul produs este Electrolux EGG6343 Inox, iar la doilea Electrolux EOB 3450 AOX. Noapte buna!
De obicei critica e constructiva. Sau preferi sa oferim reputatie cand se posteza: newsletter saptamana viitoare! (Am observat ca se practica pe forum, orice link de afiliere primeste reputatie)
Nu pricep de ce te aprinzi la critica sau la cate o gluma, esti pe forum, nu la munca! Cand zicem de bine, e ok?
Dar cand facem o gluma, sau criticam, nu e ok? Vrei doar Yes Man?
Postul meu despre asa-zisul "video review" a fost cuminte si de bun simt. Faptul ca este o mare risipa de resurse si timp, e problema altora, nu a ta.
Eu zic ca te aprinzi prea repede si nu are sens. Hai sa revenim la afiliere, cu bune si cu rele, dar invata sa accepti si critici, inevitabil apar.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
De aici incolo, cum am zis, v-ati batut joc. Nu este critica constructiva.
Eu zic ca: Tom are nevoie de o pauza, pt mersul normal al lucrurilor.
Stii cine sunt, mai bine sa nu o luam de la capat.
Ontopic: pentru moment nu mai dezvoltam implementarea shop-ului MediaGalaxy in Altex Afiliere, exista alte planuri, o sa revin cu info.
Super, ne-am scos, sa traiasca serban
Cred ca nu ai citit binepentru moment nu mai dezvoltam
Apropo cand rezolvati eroarea cu 404 si cand implementati notificarile pe mail?
nu am un termen, dar este pe lista scurta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)