https://ro.linkedin.com/pub/emilian-vlad/33/924/aa3?
Versiune printabilă
Nu stiu daca e ok sa dai public profilul aici, daca voia sa lase o modalitate de contact alta decat emailul o facea el.
V-a procesat ceva Altex in februarie? La mine a trecut luna fara sa miste nici macar 1 comision...
Au aprobat ceva, insa putin. Am vazut ca acum sunt la procesat comisioanele din decembrie.
Voi mai aveti vreo speranta la comisioanele in asteptare obtinute din rezervari in magazin? La mine s-au adunat ceva si inca sunt in asteptare din februarie 2014. Sunt singurul care are comisioane de tipul asta neaprobate de mai bine de un an?
Eu am avut puține, am dat mail și le-a făcut.
Eu am comisioane din 15 Decembrie, nu sunt multe, dar sunt... Ciudat este ca pe 15 Decembrie aveam un comsion de 60 de lei, pe ala l-au "gasit" si l-au anulat, insa de restu` nu au avut nici un stres sa se atinga.In momentul de fata, Altex Afiliere ofera ceva in plus in afilierea din Romania: "rugamintea de a se uita cineva peste acele comisioane", mi se pare total aiurea ca cineva de la ei sa se uite peste comisioane doar daca le dai mail si ii rogi sa faca asta.
Mai are cineva probleme cu statisticile azi la Altex?La mine totul e pe 0 desi am materiale in promovare...
Cu aprobatul cum stați? Am câteva comisioane din martie și tot în așteptare sunt.
@rigor, din martie e ok, eu am in asteptare destul de multe de anul trecut...
Are cineva vesti legate de Altex Afiliere? Inca am comisioane in asteptare de peste 1 an ....
Dupa atata feedback negativ nu stiu de ce va mai complicati sa faceti afiliere cu altex..:))
Am niste bani de recuperat...
Sfatul meu e sa continui sa-i promovezi si sa te plangi in continuare ca ai din ce in ce mai multe comisioane neaprobate/neprocesate.
Ignora colegii care nu stiu decat sa critice.
P.S. De ce-mi dai bad daca nu e bun sfatul? Te plangi periodic de luni bune, dar continui sa promovezi
Ai dat mail la Emilian?
Catalin nu e nevoie sa fii ironic. Am pus o simpla intrebare la care ai raspuns fara sa stii care este situatia mea. Nu mai promovez de ceva vreme Altex, dar dupa cum spuneam mai sus am niste bani blocati in comisioane in asteptare.
@Cartus am dat si mail , i-am dat si lista cu acele comisioane de anul trecut, dar probabil fiind vorba de un numar destul de mare de comisioane (de ordinul sutelor ) sunt destul de greu de procesat manual...
Mai trimite odată
Am si eu o problema cu Altex, la care nu gasesc solutie.
Mi-au anulat comisioanele pentru "site respins", dar au respins site-ul acum. Nu trebuiau teoretic sa-mi plateasca comisioanele vechi, cand site-ul era ok?
As vrea sa opresc altex, sunt comisioane de peste 1 an "in asteptare" si consider ca pierd vremea si investesc degeaba, asa ca incerc sa ajung la zi, sa-mi faca un voucher si sa-mi vad de ale mele.
Aveti ceva date de contact de la altex afiliere? La mail-uri nu raspund.
Date contact
Tel.: 021-206.20.00 | Fax: 021-319.99.39 | e-mail: afiliere@altex.ro
Mersi pentru negativ Tom! :)
Ai pm Tom. Încearcă sa vorbești cu el. Nu e rapid, dar rezolva într-un final problemele.
Salut,
Si eu am mailuri ignorate cu lunile de catre divizia de afiliere altex. Daca exista un reprezentatn de la ei pe forum sau careva din colegi aveti alte canale de comunicare, le vreau si eu.
Multumesc.
Cum mai stati cu procesarea comisioanelor? Se misca la fel de greu?
Da, eu am renunțat sa-i mai promovez.
Eu astept de 2 luni sa aprobe un site. Iar despre un comision din septembrie ... nici vorba, mi-e si jena sa deranjez cu mail probabil in primavara. Altex pariaza pe o carte deja pierduta de domo in ceea ce priveste comertul cu electrocasnice / electronice.
Comisionul acela din septembrie e cumva rezervare in magazin? Daca da i-ati gandul de la procesare, eu am astfel de comisioane (rezervari in magazin) in asteptare din 2014.
Ataşament 3828
In caz ca nu crezi Sofis:)
Ai încercat sa-i contactezi?
@rigor, din intrebarea ta pot sa-mi dau seama foarte clar ca nu folosesti programul lor de afiliere. :)
Am folosit programul lor de afiliere câteva luni în iarna/primăvară trecuta. Am în jur de 40 de comisioane dintre care 3, 4 aprobate iar restul în așteptarea.
Când am început sa-i promovez am trimis câteva emailuri și au răspuns destul de repede.
Dupa ce am vazut ca aproba foate greu comisioanele si toata lumea se plange de ei, am renunțat sa îi mai promovez.
Ai fost un norocos daca ti s-a raspuns la mail, in perioada aceea cand ti-au raspuns tie eu nici nu puteam sa trimit mail la acea adresa, era blocata.
Are cineva noutati despre afilierea cu Altex pentru 2016?
Pacat ca nu exista o alternativa de talia lui eMag in zona IT. Altex ar putea devenii o varianta buna daca plateste corect la timp. Cred ca 80% din traficul trimis de afiliati catre emag ar merge catre Altex instant.
La voi mai proceseaza ceva Altex, eu am in asteptare si din 2015, au fost procesate pe sarite...
Mi se pare mie sau cei de la Altex Afiliere sunt neserioși?
Din 2015 mai mult de jumătate din comisioane sunt în așteptare, iar de anul acesta 90% sunt în așteptare. M-au dus cu zăhărelul că în aprilie le aprobă pe toate, dar nimic.
Pe anul acesta am câteva facturi neachitate la ei.
E cam aiurea treaba.
(Am să vin cu un update dacă rezolv ceva cu ei.)
Eu ma tot rog de ei de vreun an sa valideze comisioanele din 2014...
Ataşament 3992
Desi aveam sperante mari in 2016 pentru Altex Afiliere, cred ca avenit momentul in care putem sa-i aprind o lumanare acestui program. Comisioanele cu rezervare in magazin din 2014 si 2015 nu se proceseaza. Am comisioane din august-decembrie 2015 ne-procesate. Facturi emise in februarie si martie neachitate. Incep sa cred ca problema e rea-vointa si nicidecum dezinteres cum credeam pana acum.
Multumesc Dragos, ma gandeam sa revin la programul lor, cu o noua incercare, dar se pare ca ar fi o greseala...