soraan, poate ai comisioane din recurenta. n-ai trimis niciun click azi, da' faci vanzari pe alea de alaltaieri.
Versiune printabilă
soraan, poate ai comisioane din recurenta. n-ai trimis niciun click azi, da' faci vanzari pe alea de alaltaieri.
screen pe mail te rog, ca sa inteleg.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Cateva oferte interesante din gama foto:
Kidule, este enervant tare cand nu pot sa ma loghez pentru ca este cineva deja logat in contul meu de afiliat. Get out, daca esti tu pe acolo.[COLOR="Silver"]
roby: trust me, nu te impiedica absolut nimic sa te loghezi :) citeste cu atentie avertismentul si apasa cu incredere butonul bleu "continua" :)
:P
da, ai dreptate :)
Exista posibilitatea sa vad cele 2 mesaje trimise? :)
Am impresia ca ele dispar de tot atunci cand te duci pe ele si dai "Marcheaza ca citit"...
inca ceva... nu stiu altii cum sunt, dar eu m-am obisnuit sa primesc mesaj de fiecare data cand inregistrez un comision. stiu ca eMag nu are, dar s-ar putea implementa asa ceva si la voi? eventual ca o optiune. stiu ca de "sunetul banilor" nu se pune problema :-)
odata marcat ca si citit, inseamna ca ai luat la cunostinta :)
in curand vei primi zilnic o statistica: clicks, comisioane,etc. nu voi trimite mailuri la fiecare.
http://content.screencast.com/users/...11-22_1126.png
S-a updatat seria de bannere "oferte speciale" cu formatul de mai sus.
La mine încă mai apare și varianta cu "2x diferența". Ar fi indicat să rămână doar varianta cu Black Friday.
este doar varianta cu BF, clear cache
niste call-to-action pe bannerele astea nu primim?