Tocmai am primit mesajul de la starshiners pe care probabil l-ati primit cu totii in legatura cu actualizarea feed-ului lor. Acum e mai bine.. pentru termenul "palton" afiseaza 19 iar pe site-ul lor sunt 25.
Versiune printabilă
Tocmai am primit mesajul de la starshiners pe care probabil l-ati primit cu totii in legatura cu actualizarea feed-ului lor. Acum e mai bine.. pentru termenul "palton" afiseaza 19 iar pe site-ul lor sunt 25.
Rog ajutor pentru testare, plecati din oricare link de afiliere de mai jos (click pe poze ) si spuneti mi daca in pagina produsulelor va apare casuta cu numere de telefon si iduri de mess.
Corset satinat cu fundite roz si balene | Corsete Online.Corsete de zi
Oferte speciale Costume de Baie | Costume de baie, Costume de baie 2011
Multumesc pentru suport.
La mine nu apare pe niciunul din site-uri (adica apare o fractiune de secunda pana se incarca javascriptul), dar dupa ai dispare.. Oricum, la viteze decente, nu ar trebui sa se observe
@kidu: nu imi apare
Este ok, nu apare.
Pai de cate verificari mai ai nevoie? E un script simplu nu e cine stie ce mega aplicatie. Daca merge la tine pe 2-3 browsere atunci merge la toata lumea :)
pentru cei de la 2p nu merge, la noi toti ceilalti da.
Merge perfect .Daca dau click pe un costumde baie de aici Oferte speciale Costume de Baie | Costume de baie, Costume de baie 2011 in magazin nu apare telefonul si nici YM
Daca intru pe alt browser direct pe pagina asta Costume de baie 2011 foarte moderne fara sa fi trecut prin site afiliere apare . Deci solutia este corecta