-
Godaddy si afilierea
Caz concret. O prietena care lucreaza la o firma din domeniul cosmeticelor ma roaga sa ii recomand un registrar/companie de hosting. Ii recomand Godaddy insa imi spune ca e prima oara cand inregistreaza domenii, si vrea sa o ajut - ii spun ca o fac si o intreb daca o deranjeaza daca ii trec comanda prin contul meu de afiliat. Accepta.
Trec pe la ea pe la birou, deschid websiteul meu, dau click pe linkul de afiliere (de mai multe ori), si plasez comanda (in prealabil ii facusem cont de Godaddy, tot din linkul meu de afiliat). +20 de domenii, un hosting, privacy-uri, si ma rog ce mai aveau ei. Suma totala este de 750 USD.
La 3 zile dupa comanda: comision 0. Acum Godaddy e ditamai firma si sunt convins ca nu e o teapa. Dar care e faza?
10/04/2011 0 9 $0.00 0.00 % $0.00 (aici am plasat comanda). Comanda a fost platita si livrata.
10/05/2011 0 2 $0.00 0.00 % $0.00
-
nu mai bine i-ai intreba pe ei?
Ca off iti recomand gsoftcentral, au program de afiliere super tare si te respecta ca si client, iar suportul cred ca face toti banii (in cazul meu au stat 40 de minute sa imi rezolve o problema cu o baza de date, timp in care am discutat permanent cu ei tinandu-ma la curent cu tot ce fac.)
Godaddy nu am folosit pana acum dar cred ca o sa iregistrez un domeniu la ei (asta cand imi voi lua noul aparat foto :X)
Si totusi trimitele un mesaj
-
Poate n-ai avut cookies activate, poate intarzie din motive doar de ei stiute sau au avut o mica defectiune tocmai cand ai plasat comanda. :confused:
Poate au detectat doua conturi dar ai folosit acelasi IP, ca si cum ai intrat de pe propriul afiliat. Nu stiu care sunt regulile programului lor de afiliere.
-
Poate o fi vreo problema cu cookie-urile. Oricum in cookie-uri se tin datele astea pt afiliere si referrali. Cel mai probabil nu s-au setat, din diverse motive... altfel nu-mi explic. Dar macar click-urile ei pe link-ul tau de afiliat iti apar in panoul de afiliere? Sau nu vede nici click-urile? Ca nu stiu ce inseamna ce-ai pus tu acolo ... 0 9 0.00 ... 9 ala ce reprezinta?
-
am deschis un tichet, va tin la curent ca sa aflam care este explicatia.
-
Sunt si eu curios despre rezultat. Nu ti-au raspuns inca dupa 2 zile?
-
-
Am patit si eu un lucru asemanator dar cu sume mai mici , in aceeasi zi am recomand la 2 prieteni goddady(prin link-ul de afiliat) , amandoi platit/finalizat comenzile , dar numa de la unul am primit comisionul . Amandoi aveau cookie enable , doar diferenta era ca unu avea Mozila Firefox iar altul Internet Explorer , de la mozila firefox am primit comisionul.
-
Cel mai probabil il vei primi in 20 de zile+ . Nu este ceva instant, este un sistem anti-frauda al lor.