-
pai eu am vb de facturile mele. si ce pot sa zic .. au fost platite ieri.
Deci macar s-au tinut de cuvant.
Oricum cu sistemul de afiliere zumzi ... clar ca nu am sa lucrez.
Doar daca vrei sa le faci reclama degeaba.. ca castigurile sunt :) minore.
Nici ei nu castiga cine stie ce ... fa 10 % din tot castigul lor si iese nimic :D
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
pentru contact divizia de asociati puteti gasi telefoanele aici :
Neogen Publicitate - Alegeti solutia de promovare potrivita pentru dvs., Neogen.ro
Contact
0750-220222
0747-116602
TelVerde:08008-808080
(*apelabil din retele fixe)
publicitate@neogen.ro
-
Bine ca sa inchis pentru ca si asa nu plateau decat cativa publisheri pe luna .
-
-
Nu s-au deranjat sa raspunda la email. Se pare ca firma asta crede ca nu va mai dori pe viitor sa colaboreze cu webmasteri romani, sigur nu-i intereseaza ce impresie lasa celor care au ramas cu ei pana la urma.
A mai avut cineva succes cu plata sumelor ramase?
-
mie mi-au platit factura restanta pe 1 august. am primit un mail "vesti bune" (anuntau de transformarea din neogen asociati in zumzi) de la afiliati@zumzi.ro, am dat un reply si cineva m-a contactat tot pe mail cerindu-mi o copie dupa factura.
acum au mai ramas doar banii din cont facuti si neceruti, insa eu nu o sa mai lucrez cu ei...
-
La mesajul meu trimis initial la zumzi in data de 11 iulie, nu am primit nici un raspuns, desi am mai trimis 3 mesaje la cele 3 adrese de email de contact al lor. Dupa cum se comporta, probabil ca si acest sistem este sortit esecului...
In schimb am primit mesaj de la Neogen Parteneri ca plata restanta (desi mai mica ca 30euro si fara sa o solicit) mi-a fost trimisa in cont. Asta e f. bine.
Si uite asa se mai termina un capitol din zbuciumata lume a sistemelor ce ofera reclame contextuale pe plaiurile mioritice.