0 out of 1 members found this post helpful.
Gin, forumul asta e construit de la 0 de o mana de oameni. Aia sint Administratori. Gastile care lucreaza pe la tot felul de firme concurente nu au cum sa isi voteze Admini, deci spui absurditati.
Poate imi explici care e adevarul si ce chestii senzationale ai descoperit? Chiar sint curios. As putea sa iti spun eu cateva despre tine sau firma despre care lucrezi, dar nu sint o fufa care face cancan pe unde apuca. Te-ai scos, momentan.
Facem un topic separat de fight in care expui tu adevarul despre mine? Ce zici? Dar cu argumente si dovezi nu cu acuze nefondate, asa cum iti e obiceiul... n-ar fi prima data.
Cum poti sa vorbesti despre "partea reala" cand tot ce stii e ca am avut niste domenii cumparate...si in rest faci speculatii de 3 lei. Ca sa nu mai zic ca unii care au postat pe topicul asta si-au dovetit trollismul..
In rest, daca nu aduci nimic concret discutiei, te rog sa te abtii. La fel si Mar.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Krumel
Kidu, nu stiu daca iti dai seama, dar Boerescu daca ar fi vazut ceva negativ in ceea ce am facut ... acum nu mai colaboram (ptr. ca nu sint angajat, colaborez) cu 2Parale. E dreptul tau sa nu crezi, nici nu cred ca vrea cineva sa crezi ce zic eu sau el.
Ce mi se pare curios e ca cei "prejudiciati" si care au comentat pe topicul asta sau pe faimosul blog, nu sint in 2parale sau daca sint nu castiga nici macar 3 lei. Deduc deci ca rostul discutiilor tine de carota ieftina si de senzational evident.
Trolling?
2.3% din vanzarile (ultima luna) prin 2p imi apartin. Daca ai in vedere ca sunt 5.800 de afiliati cred ca este un procent cel putin important.
121 vanzari din 5,311 de la toti afiliatii
Stiind asta te incearca un sentiment ca am dreptul sa imi dau cu parerea pe subiect?
Si da, m-ar deranja imens sa stiu ca unul din concurentii mei este "from inside". Ca tie iti apartin domenile si angajatul tau ridica banii, sau invers, pentru mine informatia gasita de Gin si cofirmata de Mar este trista. In orice fel de firma sau afacere care are un minim de respect, angajatii si familile lor nu au voie sa se implice in activitate.
2parale este un sistem f bun, blamat de cei care nu au inteles absolut deloc cu ce se mananca si cum se aplica mk afiliat. Sunt printre primii publisheri in sistem, si am studiat si ca afiliat sa inteleg ce si cum functioneaza. In ultimul timp i-am acordat mai multa atentie pentru ca am avut mai mult timp si am dezvoltat cateva nise, voi dezvolta si altele in curand. Daniel a incasat milioane de la mine ca publisher, si i-as da bucuros altele in continuare pentru ca imi asigura vizitatori si vanzari. Nu am nimic impotriva lui, sau a ta ca si marketing afiliat. Problema e ca tu faci parte din sistem, si cum am spus de la inceput, nu ma poti convinge ca nu ai informatii suplimentare.
Este ultima mea remarca pe subiect, cum spuneam mai sus, replica lui Dorin Boerescu caruia i se pare absolut normala activitatea ta si a partenerului si considera ca nu contravine moralitatii sau politicii 2p, este mai presus de orice alt comentariu.
Succes
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 19th May 2011 la 17:16.