Eu am decis sa nu mai promovez campanii care afiseaza telefonul agresiv, fac redirectari si alte trucuri.am si eu un shop online, azi comenzile telefonice au fost 70%
Si nu am telefonul pus asa de explicit
Voi restrange numarul de advertiseri promovati, astfel incat sa am o imagine clara a fiecarui advertiser.
Oricum 2Parale are o problema cu fluctuatia advertiserilor, prea multi vin si pleaca, facturi restante, etc..
Decat sa mearga in continuare asa, mai bine s-ar concentra pe advertiseri mai putini si mai seriosi si sa vegheze la buna desfasurare a lucrurilor.
Am crezut ca acesta este rolul 2Parale!
Care aveti experienta in suplimente si produse pentru slabit va rog sa imi recomandati o campanie din 2p. multumesc
Daca stie cineva cateva campanii care permit plata din afara RO sau care trimit marfa peste granita, un ajutor daca se poate! Am cateva siteuri cu trafic din afara si au cerut produse, dar nu am prea gasit. Mersi!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Din pagina lor de contact, care este aceeasi ca si in 30 noiembrie cum reiese din cache-ul Google, rezulta ca sunt in continuare neplatitori de TVA. Cei 10% ar trebui aplicati la suma totala pentru ca produsele nu au TVA. Dar poate ca inca nu au actualizat si site-ul cu CIF-ul corespunzator. O comanda plasata aseara are 10% aplicat la suma fara TVA.
Nu stiu, ce am scris am dedus din ce vad in cont.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)