Salut. Am un website micuț cu trafic mai mult de pe facebook. Am observat ca linkurile afiliate nu se deschid in browserul de mobil al FB. S-a mai lovit cineva de problema asta? Și dacă da, a găsit vreo soluție? Mersi.
Salut. Am un website micuț cu trafic mai mult de pe facebook. Am observat ca linkurile afiliate nu se deschid in browserul de mobil al FB. S-a mai lovit cineva de problema asta? Și dacă da, a găsit vreo soluție? Mersi.
Ultima modificare făcută de johny2k; 9th January 2022 la 13:18.
Avand in vedere ca se pot promova electrocasnice cu preturi foarte mari, 3% este destul de mult din punctul meu de vedere.Daca vand un frigider cu 6000 de lei castig 180 de lei.
Am aflat cu bucurie că Emag a redeschis programul lor de afiliere! Îmi place să văd companiile care recunosc importanța parteneriatelor și colaborărilor și își oferă sprijinul pentru a ajuta la creșterea afacerilor online. Programul de afiliere este o modalitate excelentă pentru bloggeri, proprietari de site-uri sau alte persoane care își doresc să câștige bani online să își monetizeze traficul și să promoveze produsele Emag.
Sunt foarte curios să aflu mai multe detalii despre noul program și să încep să promovez produsele Emag prin intermediul afilierii. Voi ați mai participat la programul de afiliere Emag? Ce experiențe ați avut?
Aștept cu nerăbdare să văd ce oportunități de afaceri se vor deschide odată cu acest program de afiliere relansat.
buna, am o intrebare de ''incepator'' cu care poate ma puteti ajuta. problema e ca afiliatul pe care vreau sa-l promovez nu permite utilizarea unui alt continut in afara celui prezentat prin intermediul profitshare. :eyeroll:
sunt chiar atat de stricti advertiserii ? nu pot folosi imagini ale aceluias produs de pe alte siteuri, cu imagini mai calitative ?Pot fi folosite doar materialele de promovare oficiale oferite de Remediu in reteaua Profitshare.
p.s faceti abstractie de user. contul l-am facut cand eram tanar
Ultima modificare făcută de Cipixxx; 20th May 2024 la 20:30.
Le poti da mesaj direct prin profitshare si iti raspund ei.
Dar eu zic ca poti sa folosesti linistit ce poze doresti
.
Le poti da mesaj direct prin profitshare si iti raspund ei.
Dar eu zic ca poti sa folosesti linistit ce poze doresti
.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)