De o saptamana (eu in aceasta dimineata am primit mailul lor) AdWords a inceput sa stie sa lurceze cu RON.
Pana acum conturile AdWords ale celor ce foloseau la plata carduri in lei erau suspendate deoarece nu era posibila plata in RON catre Google.
Versiune printabilă
De o saptamana (eu in aceasta dimineata am primit mailul lor) AdWords a inceput sa stie sa lurceze cu RON.
Pana acum conturile AdWords ale celor ce foloseau la plata carduri in lei erau suspendate deoarece nu era posibila plata in RON catre Google.
e adevarat ca daca nu primesti un nr minim de clickuri pe reclamele AdWords trebuie sa platesti tu ca webmaster despagubiri catre google?
meetzah - orice pagina web poate avea inclus AdWords-ul si nu conteaza numarul vizitatorilor/nr click-urilor pe reclama. Nu platesti nimanui despagubire pt asta :)) .
Deci nu este adevarat ceea ce ai afirmat tu. :p
Corect. Dar isi rezerva dreptul sa rezilieze deal-ul cu tine unilateral daca caracteristicile tale de trafic nu le sunt pe plac.
Daca accepta RON inseamna ca Romania devine o piata atractiva pentru google ?
deja a devenit. romania este o piata atractiva in general nu numai pt google.Citat:
Originally posted by just_me
[b]Daca accepta RON inseamna ca Romania devine o piata atractiva pentru google ?
google de mult are anunturi de job-uri pt romania. tot fac interviuri... deci au intentii serioase. vor intra si la noi si la bulgari.
Vor avea ceva de "luptat" sa gaseasca oameni calificati cu MBA etc etc....
N-as paria pe asta. Cu banii si faima lor, cred ca maine aduna oameni de-o echipa de fotbal...Citat:
Originally posted by just_me
[b]Vor avea ceva de "luptat" sa gaseasca oameni calificati cu MBA etc etc....