Sunt curios daca exista membri care reusesc sa scoata profit din adwords si 2parale.
Daca da, atunci cum procedati? Promovati o pagina care are linkuri de afiliere sau una care are ca scop colectarea adreselor de mail pt promotii ulterioare?
Mersi!
Versiune printabilă
Sunt curios daca exista membri care reusesc sa scoata profit din adwords si 2parale.
Daca da, atunci cum procedati? Promovati o pagina care are linkuri de afiliere sau una care are ca scop colectarea adreselor de mail pt promotii ulterioare?
Mersi!
Curiozitatea asta ma roade si pe mine de ceva timp. Sa speram ca se va gasi si cineva sa raspunda sincer. :)
da, exista.
Sorin Vlaicu, coleg cu noi si cel care s-a ocupat de campaniile mele CPC, a fost premiat la Summer Affiliate Challenge, deci, se poate.
Cum face, asta doar daca el vrea sa va spuna.
E bine de stiut ca se poate...Probabil cine are dispune de ceva resurse financiare de care se poate lipsi poate incerca si afilierea cu ajutorul cpc-ului.
Ca sa nu deschid alt topic, o sa postez aici.
Doresc sa fac o campanie adwords pentru un site/blog de afiliere prin 2 parale.
Uneltele de promovare duc catre magazinul Y.
Vizitatorul intra pe site-ul meu din reclama adwords, din site-ul meu este directionat prin banner sau link in magazinul Y si cumpara un produs.
Cum pot monitoriza conversia in adwords :D ?
Nu sunt expert in google adwords, insa monitorizarea conversiei nu cred ca o poti monitoriza din google adwords.
Parerea mea: ai putea sa creezi anunturi pentru fiecare produs / pagina din blog, iar in adwords vei putea monitoriza care click-uri ai primit pe anuntul respectiv si daca s-a convertit.
Eu folosesc pentru monitorizare un monitor de trafic gratuit, numit piwik, in care vad exact ce a facut un vizitator pe site-ul monitorizat, cum a parasit site-ul meu (a inchis pagina sau a accesat un link).
Nu stiu daca raspunsul meu te va ajuta, ti-am spus parera mea.
Monitorizeaza prin Analytics, foloseste eventurile.
Am scris despre asta aici: Definirea conversiilor in Analytics pentru Marketing Afiliat
Revin cu un raspuns "pe propria piele"
Am testat adwords pt 2parale (diverse campanii), si neavand experienta in adwords, va spun ca rezultatele nu au fost cele pe care sa zic asa le asteptam! Adica am cheltuit 1 euro si poate nu am scos nimic, sau in cel mai fericit caz 50 centi!
Ca sfat: nu incercati daca nu aveti experienta in adwords!
Ce nisa/magazine ai incercat sa promovezi?