Cine mai are invitiatie la lansarea Google Engage?
Nu as vrea sa stau toata ziua, dar as vrea sa profit de ocazie, si poate ne mai cunoastem si face2face :)
Versiune printabilă
Cine mai are invitiatie la lansarea Google Engage?
Nu as vrea sa stau toata ziua, dar as vrea sa profit de ocazie, si poate ne mai cunoastem si face2face :)
Am, dar nu onorez. Mi se pare inutil si deja ma cam deranjeaza mailurile trimise. Nu inteleg de ce:
Adica un mail nesolicitat trimis de ei nu poate fi considerat spam? De unde au ei adresa de mail, mai ales ca ea nu exista in prea multe locuri?Citat:
Disclaimer: Acest email reprezintă o invitație la un eveniment Google deschis participanților pe bază de înscriere. Acest email nu reprezintă o vânzare a unui produs sau serviciu Google.
Si apoi, e o prostie: te invita la un eveniment ca sa folosesti niste servicii, iar ei se disculpa ca emailul nu reprezinta " o vânzare a unui produs sau serviciu Google". Pai indirect evenimentul ofera niste servicii, iar prin eveniment se promoveaza acele servicii.
Google is evil. N-am nevoie de asa ceva.
@ Krumel:
Corect, initial ma deranja, dar a venit si prin posta, frumos ambalata, si am zis sa profit de ocazie sa ne mai vedem si noi. Mi-ar fi placut sa ne vedem.
Eu sunt micut nu prea am rulat bugete mari de adwords si probabil de asta nu a am primit nimic, oricum nu am timp de asta acum.
A aplicat cineva de pe SeoPedia la Google Engage?
A...
"Please note we can accept US & Canada applications only."
?!?
@Andrei S. : L-au lansat si in Romania: https://google-engage.appspot.com/ro/
Google lanseazÄ ĂŽn România programul Google Engage - Gandul
Google lanseaza in Romania programul pentru agentii Google Engage
Am fost acceptat astazi :D
am vrut sa ma inscriu si eu, insa ei spun ca este un program dedicat doar agentiilor care se ocupa cu advertising online.
Sunt curios daca cei care au primit invitatii sunteti agentii sau doar webmasteri?
am si eu o intrebare: a mai primit cineva invitatii la google engage pe firma, dar firma nu detine nici un cont google? adica si google cumpara baze de date?
Dar ai folosit adwords pe firma? Eu am primit dar pe adresa de email folosita la contul de adwords
Da si eu am primit azi, dar nu pe email ci acasa, mi-a adus-o o tanti care era de la nu stiu ce firma de curierat. Probabil o duc rau cu reclama daca s-au apucat sa se roage de noi sa folosim Adwords....
nop n-am folosit pe firma nimic.
ca si la slobodan asa a venit si la mine prin curier.
Ma indoiesc ca le-ar merge foarte bine, nu mai are lumea bani de aruncat pe reclame ca inainte, ne adancim in criza, e complicat. Daca le mergea bine nu mai aruncau bani pe reclama, de aia cred ca au facut si algoritmul asta denaturat. De obicei aia care isi fac reclama sunt cei care au probleme cu incasarile. A nu se intelege acum ca Google e pe moarte....
Se pare ca google a avut anul acesta cel mai bun trimestru din istoria sa si tu le plangi de mila.
http://www.business24.ro/google/rezu...a-acum-1511196Citat:
Click-urile platite, in care sunt incluse si click-urile legate de reclamele servite pe site-urile Google si pe site-urile din reteaua de parteneri Google, au crescut cu aproximativ 39% in primul trimestru din 2012, fata de perioada similara a anului trecut si cu aproximativ 7% fata de trimestrul patru din 2011.
Oameni destepti care vor sa creasca o afacere fac reclama, pentru ca stiu ca cu cat investesc mai mult in marketing (aici se include si reclama pe net) cu atat vor avea un profit mai mare.Citat:
De obicei aia care isi fac reclama sunt cei care au probleme cu incasarile.
Of, ce-ti mai place sa vorbesti in sloganuri. Uite aici realitatea, un site ca asta e pe locul 3 dupa cuvantul "oportunitati" desi intr-o lume ideala primele rezultate ar trebui sa fie relevante, sa ofere ceva utilizatorului. Si pot sa iti dau zeci de exemple ca asta. Asa ca de la teorie pana la realitate e cale lunga, in orice domeniu...
Nu inteleg legaura intre pozitia unui site pe google si faptul ca oamenii inteligenti investesc in promovarea afacerii.
De exemplu Apple, este o companie in crestere, cu profit urias si totusi investeste in publicitate sume din ce in ce mai mari. La fel si Samsung, dar astia investesc major in doua directii in publicitate si cercetare.
Iar eu nu inteleg de ce trebuie sa imi dai negativ pentru ca nu iti impartasesc opiniile, asa ca natura e plina de mistere. Legatura era ca Google e departe de a fi perfect si uneori o mai da in bara.
Eu nu am datele lor contabile sa iti spun cum se descurca, am spus ca de regula firmele incep o campanie de promovare atunci cand au probleme sau la pomul laudat sa nu te duci cu sacul, dar tu ai voie...
Poate noua campanie Google o avea legatura cu asta: http://www.capital.ro/detalii-artico...ce-164739.html
Din tot ce am citit despre marketing, din tot ce am auzit de la manageti, directori de firme, ei investesc mai mult in publicitate atunci cand le merge bineCitat:
am spus ca de regula firmele incep o campanie de promovare atunci cand au probleme
De exemplu in timpul crizei piata de publicitte din Romania a scazut masiv
Si eu am fost acceptat , sincer merita ... dar ar trebui mult mai mult din partea google.
E doar pentru agentii?