salut,
Aveti cumva si voi probleme cu adaugarea de carduri VISA in conturi noi Adwords?
carduri romanesti - business cat si P.F.
merci.
Versiune printabilă
salut,
Aveti cumva si voi probleme cu adaugarea de carduri VISA in conturi noi Adwords?
carduri romanesti - business cat si P.F.
merci.
Nope nici o problema. Vezi sa nu fie cumva de la sistemul 3DSecure. Nu de alta dar am avut si eu niste probleme cu cardurile VISA de la raiffeisen
La mine merge impecabil de 4 ani, si am doar carduri visa, ultimul card folosit a fost acum 1 luna
whitet Daca ai card de la banca transilvania vezi ca ai niste restrictii de plati online de la banca , trebuie sa te duci la banca si sa completezi o cerere de ridicare a restrictiilor online , acuma asteptam raspunsul tau sa vedem de la ce banca ai cardul :D
Cred ca a fost o defectiune la sistemul lor de incasare plati, acum cateva minute pagina de Alimentare cont nu era disponibila, acum vad ca si-a revenit... Incearca acum :)
am sa incerc acum.
acu 2 zile am incercat cu 2 carduri VISA - ambele la banca Millenium (business si PF) si nu au mers dar a mers un card Mastercard.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
se pare ca nu functioneaza inca cardurile de la Millenium.
are cineva informatii despre aceste carduri de la aceasta banca? daca e nevoie de activare plati online sau ceva?
Cel mai bine suna la ei.
Eu am incercat sa atasez cardul Visa de la Banca Transilvania la Paypal si nu mergea, dupa am sunat la banca si mi-au spus ca trebuie sa ma duc sa completez un formular pentru activarea tranzactiilor pe internet.