Eu cred ca firmele de publicitate nu mai stiu cum sa le ia mai multi bani " alesilor " si de aceea nu targeteaza campania !
Oricum cred ca nu au scos asa multi bani !
Parerea mea este ca pe termen lung o campanie facuta pe net , isi arata roadele !
Versiune printabilă
Eu cred ca firmele de publicitate nu mai stiu cum sa le ia mai multi bani " alesilor " si de aceea nu targeteaza campania !
Oricum cred ca nu au scos asa multi bani !
Parerea mea este ca pe termen lung o campanie facuta pe net , isi arata roadele !
Sa zicem asa: ajunge la niste persoane la care poate nu ajunge o reclama TV / radio / stradat / in presa tiparita. Candidatii au neglijat pana acum onlineul...
Cam greu sa existe reclama electorala netiparita , care sa nu fie afisata peste tot , pentru ca in campanie erau si sunt afise peste tot !
In general utilizatorii frecventi ai internetului , nu prea se duc la vot , sau sunt persoane inteligente pe care nu prea poti sa-i prostesti cu o reclama , pentru ca se informeaza dand search pe google !
Daca ar targeta doar orasul respectiv, ar cheltui mult mai putin, ceea ce nu da bine deloc. Mai ales ca aici nu se poate masura nici un fel de conversie in voturi. Asa ca interesul e sa cheltui cat mai multi bani, ca rezultatele...
Cred ca vorbesti despre interesul firmelor de publicitate , pentru ca ar fi mai ieftin pentru candidati sa targeteze orasul respectiv !
Daca mie , care sunt din Slatina , imi apare o reclama de la iasi crezi ca sunt interesat sa dau click ?
Cred ca se plateste si mia de afisari , nu numai clickurile !
Da, de interesul agentiilor. Crezi ca stie candidatul ce se intampla ? In cel mai bun caz, primeste un raport de genul impresii, clickuri, cost.
Cat despre anunt, daca el e formulat vag, o sa dai click! Daca textul zice: "Votati X, cel mai primar dintre candidati" - stii la ce oras se refera ? Cati pot spune cu mana pe inima ca stiu numele tuturor candidatilor la primaria locala ? Eu unul nu, mai ales la cati candidati au fost in Bucuresti...
Si totusi,le bagam in filtru sau nu ? Sincer eu nu observ nicio crestere la castigurile zilnice din cauza lor...si m-am scarbit sa ii vad la televizor,n-am chef sa ii mai vad si pe siteurile mele.
Au schimbat si butonul de derulare a reclamelor. De ceva vreme il tot vad pe site-uri (dar nu pe toate).
P.S. Numai mie mi se incarca greu forumul Seopedia ??
si ce treaba are poza aia cu campania electorala ?
Scoateti aceste anunturi pentru ca ele nu va ajuta deloc, ei sunt interesati de numarul de afisari si nu de numarul de click-uri, care este extrem de mic, google ar trebui sa ii taxeze la numarul de afisari nu la numarul de click-uri, mesajul este direct in imagine si omul nu prea da click sa vada ce si cum
Eu primul lam scos pe tariceanu