si ce? au avut pastele :P
Versiune printabilă
si ce? au avut pastele :P
Ce m-am speriat :D
Acum m-am linistit, nu sunt singur...
:))))
cineva care a luat banii.plata emisa.am atasat print screen
cam multa munca pentru cecul ala :)
e WU.si omul are blog nu e interesat de castiguri din adsense.ideea era ca plata este emisa.
totusi in ultima vreme a fost o problema si cu indexarea siteurilor. :O
aveti sub 1000 $? sau peste? cei care au conturile inchise?pe cati am intrebat si au conturile inchise au peste 1000$.
Cautand pe google, am gasit problema si la altii prin februarie, insa nu au mai continuati sa posteze alte informatii....
Eu am 300 $ si e blocat. Nu are legatura cu suma.
pana luni dimineata sigur nu se rezolva. e clar..
Si eu care m-am ingrijorat cateva ore, ca imi anuleaza astia banutii, cand mi-a venit ideea sa intreb aici, dau de inca 30 cu aceeasi problema. O fi din cauza sarbatorilor noastre? Interesant sa vedem ce va fi...
La mine e totul in regula.
Plata emisa pe 24.04.2008.
Forma de plata: WU.
Site-uri in romana.
In cazul asta sa mai scriu la Adsense Support sau se rezolva? :D
Eu nu am avut niciun fel de probleme in ultima perioada.
:rockon:
Parerea mea este ca toate treaba asta cu suspendatul si cu eroarea tehnica se explica prin fluctuatia dolarului din ultimele zile pe piata romaneasca: http://forum.seopedia.ro/attachment....1&d=1209335784
si ca vor sa traga putin de timp.
parerea mea ... :whistle:
sau ne verifica la toti conturile.....
si eu am aceeasi problema. pe un blog pe care am adsense mi l-au depistat robotii ca fiind spam si astept sa-l deblocheze... credeam ca asta e problema, dar acum vad ca mai sunt si altii cu aceelasi of...
sunt multi care au problema asta..mai ales pt WU payments...nu e motiv de ingrijorare, dar mi-e cam o sa primim banii astia luna viitoare, am un feeling :)
Eu nu inteleg de ce ne mai afiseaza in conturile Google Adsnse, mesajul "Eroare tehnică la plata prin depozit - contactaţi Asistenţa AdSense." din moment ce mai mult de 95% dintre noi au afisat acel mesaj in cont.
Daca primeste cineva vreun raspuns de la ei sau afla ceva cat de cat oficial, sa posteze aici, eu am vorbit cu 6-7 oameni din Ro si toti au aceiasi problema, inclusiv eu...
Confirm si eu. Slava cerului ca nu stau in banii aia.
la mine s-a facut plata normal ca si pana acum,prin WU
Cine stie care sunt criteriile dupa care au selectat pe cine amana... asteptam un raspuns oficial. Sa inteleg ca au patit-o si altii, si in lunele anterioare..
In orice caz nu are legatura cu suma, stiu cazuri concrete cu sume total diferite, daca a mai patit cineva asa in trecut, cum s-a rezolvat ?I-a primit la gramada luma care a urmat ?
Si eu am aceeasi problema. Le-am scris, dar n-am primit inca raspuns.
Raspuns primit azi dupa ce le-am dat mail
Nota: Mi-a disparut aia cu "error"Citat:
Thank you for your email.
There was a technical issue with uploading your Western Union payment as
reflected by the 'Western Union technical error - earnings credited back'
line on your Payment history page. The amount of your payment has been
credited back to your account and will be included in the next payment
cycle.
I have forwarded the information you provided to our engineering team for
further investigation. Thanks for your patience, and please let me know if
there's anything else I can help you with in the meantime.
Cu alte cuvitne, the next payment cicle e luna viitoare la sfarsit? Mie inca nu mi-au raspuns. Daca e luan urmatoare, e cam naspa.
Ce trebuie sa fac ca sa-mi reactivez platile ?Citat:
Plăţile dvs. sunt momentan blocate. Este nevoie să acţionaţi pentru a reactiva plăţile.
Sa astepti pana luna urmatoare, s-ar parea.
Sa inteleg ca problema are mai multa legatura cu WE, decat cu adsense..
aceeasi 'eroare tehnica' si la mine, 2500$
aveam ceva planuri cu banii astia... poate luna viitoare ;)
Aceeasi problema si la mine... noroc ca am dat de thread-ul asta... ca ma speriasem. Le-am dat mail si acum astept...
si eu aseara m-am speriat ..
acuma astept ..
Curios ca imi apare:
Plăţile dvs. sunt momentan blocate. Este nevoie să acţionaţi pentru a reactiva plăţile. Mai multe detalii.
Din link in link ajungi la contactaţi Asistenţa AdSense.
Acuma intrebarea e ce trebuie sa fac sa ii contactez ?
Pai din moment ce iti spune sa-i contactezi tu ce crezi :)
Eu i-am contactat, dar nu am primit niciun mesaj din partea lor.
Exclus, noua ne dau doar niste procente din incasarile lor, deci daca noi am acumulat 100$ sa zicem, ei au acumulat mai mult.Citat:
o fi ramas google fara bani?
Si eu acum am vazut. Mi-ar fi prins bine niste extra cash la mare acum de 1 Mai.
Sper sa nu ne tina pana luna viitoare cu banii blocati.