Da, pai e aceasi abordare pentru toata lumea. E un pic cam dificil sa scri fiecarui in parte un mail foarte personalizat. Sunt curios sa vad cum o sa fie afisate reclamele si ce CTR o sa aiba. :)
Versiune printabilă
Da, pai e aceasi abordare pentru toata lumea. E un pic cam dificil sa scri fiecarui in parte un mail foarte personalizat. Sunt curios sa vad cum o sa fie afisate reclamele si ce CTR o sa aiba. :)
Sa speram ca sunt seriosi, pentru ca ducem lipsa de metode de monetizare. cei care ati incercat, va rugam sa ne tineti la curent cum merge sistemul.
acum stim cu toti ca e relativ usor sa gasesti publisheri de nivel mediu spre mic ca si trafic, ideea e sa gaseasca advertiseri... aici cred ca e partea grea in business-ul asta.
Eventual eu as fi de parere sa fie invitat pe forum unul din reprezentantii acestui sistem si sa il bombardam cu intrebari... sa nu mergem sa intrebam fiecare acelasi lucru. Daca mai sunteti careva pentru ideea asta eventual unul din cei care ati luat legatura deja cu ei lansa-ti o invitatie.
Am incercat sa ma inregistrez dar am observat 2 greseli care deja nu prea imi inspira profesionalism din partea lor.
- Am citit si sunt de acord cu Politica programului de afiliere NET Windows
asta e politica programului de afiliere NET WindowsCitat:
asdfsdfsda
- cica trebuie sa completez toate campurile dar ce vina am eu ca nu am fax
Dar hai sa zicem ca sunt la inceput si inca nu au rezolvat toate probleme.
Sunt curios daca sunt chiar seriosi si ce fel de adverteiseri isi fac publicitate prin serviciul lor.Tine-ne la curent cu noutatile despre ei.
Si eu am primit un mail de la ei, cu exact acelasi continut si am fost curios sa vad ce e la ei pe site. In primul rand in mailul respectiv nu era trecut (explicit) nicaieri site-ul lor si daca ii cauti pe google nu-i gasesti nicaieri (daca cauti exact numele domeniului e pe pozitia a doua).
Ce nu mi-a placut mie a fost politica lor de afiliere.
Punctul 6.
Adica trebuie sa pun la mine pe site logo-ul unui intermediar de publicitate? Sa fim seriosi! Plus de asta am numarat: pentru prestator 2 drepturi si 5 obligatii, pentru beneficiar 4 drepturi si o obligatie. Mai departe nici nu am mai citit.Citat:
PRESTATORII se angajeaza prin contract sa amplaseze pe pagina/paginile lor un LOGO al BENEFICIARULUI.
In rest baietii par la inceput, daca o sa fie seriosi probabil o sa vina un moment cand o sa chiar conteze pe piata, eu le urez succes si spor la treaba.
A primit cineva plicul de la NetWindows?
Eu m-am inregistrat acu 4 saptamani si nici pana azi nu a venit. Acu cateva zile le-am trimis e-mail sa-mi spuna ce se intampla sau sa retrimita contractul.
Dupa cateva zile am primit urmatorul e-mail:
A ajuns plicul de la Google si nu ajunge asta de la Tirgu-Mures?Citat:
Buna ziua
Ne bucuram de interesul acordat propunerii noastre de afiliere. Informatii despre politica de inscriere puteti gasi pe situl nostru www.netwindows.ro la sectiunea
Formular de inscriere / Politica programului de afiliere NET Windows
Rapunsul la cele mai frecvente intrebari poate fi gasit la aceasi adresa la sectiunea FAQ.
Am verificat si contractul dvs a fost trimis pe posta si trebuie sa ajunga la dvs.
Atasat, va trimit contractul in alb pt a studia clauzele pana ce va ajunge la dvs plicul cu variantele in original.
In ceea ce priveste variantele de bannnere, va informam ca folosim 4 marimi standard .
varianta 1 468 x 60
varianta 2 120 x 600
varianta 3 125 x 125
varianta 4 300 x 250
In cateva zile, veti gasi pe situl nostru si modelele grafice ale acestor bannere.
Nu este necesara amplasarea simultana a tuturor modelelor de bannere.
In functie de constructia paginii dvs. puteti alege care din variantele de
mai sus vi se potriveste cel mai bine.
In cazul in care doriti mai multe detalii, veti fi contactat telefonic de unul din reprezentantii nostri .
Am atasat si contractul in alb pentru cei care vor sa-l citeasca.
pare ceva gen adtrade.ro
io am primit si contractu acasa de la ei :)) dar le am cerut sa imi arate un model de reclama ...si nu au putut sa faca asta ...le am zis ca semnez contractul dar sa vad si eu niste reclame afisate pe undeva...si nimic:) momentan nu am semnat ii mai las :)
Nici eu n-am auzit de ei. Cine stie cat de buni si seriosi sunt, daca se roaga de tine prin SPAM sa te inscrii la ei si sa le folosesti serviciul. Tot Adsense-ul ramane de baza.