Mersi de incurajari. Reusita mea e mai mica, eu faceam din adsense mai putin, insa fratele meu facea aproximativ 4,000k pe zi in ultima saptamana din Ianuarie si primele zile din Feb. Oricum si site-urile mele cresteau destul de bine si faceam cu 2-300$ mai mult in fiecare luna.
BeFree, suntem calmi, diplomati si politicosi. M-am enervat putin cand ne-au trantit mesajul ala STAS in fatza...totusi nu era vorba de maruntis, sa ne trateze asa. Dar nu conteaza....mai este clicksor, adbrite, solutii CPM...avem optiuni de monetizare. Daca AdSense se poate lipsi de 3 milioane de unici pe luna si cateva zeci de mii de dolari in buzunarele lor, asta e.
Avem si dezavantajul ca suntem in Romania, evident. Dar daca tineti minte (si urmariti) acum cateva saptamani si lui Shoemoney i-au inchis contul de Yahoo Publisher, deci se intampla si la case mai mari.
I-am luat mai de mult un interviu lui Jeremy Schoemaker si l-am intrebat de Google Adsense si de competitia pe piata...mi-a zis asa: "never put your eggs in one basket". Acum stiu la ce se referea :)
Oricum tot raul spre bine...aveti grija si voi cu contul de AdSense, ca vi-l poate inchide pana clipiti din ochi.