si la mine pe 23 ... si au si platit ... treuie sa ma duc sa ridic .. presupun ca pe 28 va fi deschis :)
Craciun fericit :)
Versiune printabilă
si la mine pe 23 ... si au si platit ... treuie sa ma duc sa ridic .. presupun ca pe 28 va fi deschis :)
Craciun fericit :)
Am si eu o mica intrebare. In contul de Adsense, in istoricul platii, veniturile nu sunt calculate decat pana la sfarsitul lunii noiebrie.
http://img268.imageshack.us/img268/4652/dsadsac.jpg
As vrea sa intreb daca acest fapt se datoreaza sarbatoriilor, sau daca poate fi vorba de alta problema.
Multumesc !
Asa e in fiecare luna. Incasarile pe Decembrie vor aparea zilele astea (azi, maine cel mai probabil), iar plata se va face la sfarsitul lui Ianuarie. (daca totalul va depasi plafonul de $100).
Am inteles, merci mult.
mi-am scos si eu ieri ceea ce imi trimise gogle pe 23 .
bravo google, good boy, sit!
Nu s-a mai postat de demult in Payment Thread. Voaim sa va spun ca AdSense ne-a facut cadoul de sarbatori si a facut plata din 21 Dec!!! Maine mai sunt inca bancile deschise, deci... craciun fericit :))
Intr-adevar, ieri am scos si eu banii cand am vazut in interfata cea noua de la Adsense 'Ultima plată (21.12.2010)'. Altfel verificam si eu dupa Craciun :)) Craciun fericit de la Google :D
O surpriza placuta de la Adsense pentru cei care au prin Wu, si la mine a aparut plata pe 21, dar din pacate cecul care trebuia sa ajung ala inceputul lunii a ajuns abia astazi, iar cel anterior care in mod normal trebuia sa imi ofere banii de sarbatori imi arata ca am banii in cont dar ca ii pot ridica abia dupa data de 5 ianuarie. Noroc ca eu nu ma bazez doar pe adsense
Va salut,nu stiu daca am postat bine,am cateva nalamuriri si daca se poate sa imi zica si mie cineva scurt nu vreau sa deranjez.Eu am avut un site acum cativa ani nu stiam ce e cu adsense asa bine si mi-a fost blocat contul(stransesem 20 de $),acum am un site pe care as vrea sa pun adsense pot face treaba asta?Pot retrage banii facuti fara probleme?