PIP 27 mai
Versiune printabilă
PIP 27 mai
26 mai
Scuze daca intreb o tampenie, dar chestia asta chiar nu o stiu: din momentul aparitiei "Payment in Progress" in cat timp ma pot prezenta la banca (WU)?
pai cand apare "In Progress" e in progress. Logic, nu? Dupa vreo 2 zile de "Payment in Progress" apare "Payment Issued" dai click pe link, ai acolo MTCN-ul, suma si adresa de la Google. Le notezi fain frumos p-o hartie si te poti duce oricand la orice banca sa iei banii prin Western Union.
Deci poti sa-i scoti la 5 minute dupa ce e Payment Issued, poate si mai repede daca esti mai rapid.
ei, ca asa vor ei :) probabil ca intr-adevar atunci se pregateste plata.
pana bifeaza chinezul mic de la adsense "checked" pe fiecare cec...dureaza cateva zile
Banii sunt trimisi de o banca nu de google (de fapt mai multe banci in functie de regiune). Cand apare "payment in progress" inseamna ca google a dat listele cu plati catre banca. Bancii ii ia 2-3 zile sa efectueze fizic platile si sa trimita catre google confirmarea (inpreuna cu MCTN-ul in cazul WU si cu AWB-ul la cec prin DHL). Cand are confirmarea google afiseaza linkul de payment impreuna cu detaliile.
a venit plata :)
cei de la google adsense sunt de cacao. mi-a fost emis un cec in 20 februarie, l-am dus la brd, si a venit acum cateva zile inapoi pentru ca a expirat cecul. si am mai platit si comisioane. mare dezamagie, chiar aveam nevoie de banutii aia.