ieri am ajuns la 14000 de vizitatori pt o cautare legata de Craciun ceea ce a dus la o crestere importanta a castigului, am castigat ieri cat pt 5 zile . Eu sunt multumit de perioada asta. :twisted:
Versiune printabilă
ieri am ajuns la 14000 de vizitatori pt o cautare legata de Craciun ceea ce a dus la o crestere importanta a castigului, am castigat ieri cat pt 5 zile . Eu sunt multumit de perioada asta. :twisted:
cat castigi in 5 zile? :D si eu am stat cam pe 0 zilele astea...
nu se spune asta :P , oricum nu f mult . Astazi insa au scazut foarte mult castigurile si la mine, sub jumate din castigul pe o zi normala.
Cred ca toata treaba asta cu diminuarea castigurilor din adsense se intampla inclusiv datorita faptului ca numarul de publisheri (autohtoni) pentru adsense a crescut extrem de mult in ultimele 6 luni. Eu am avut cont inainte sa fie lansat serviciul adsense pentru romania si tin minte ca la 1000 vizitatori castigam de 8 ori mai mult.
Pe langa numarul mare de advertiseri se pare ca si vizitatorul probabil s-a obisnuit/saturat de reclamele servite de adsense.
Poate ca de vina sunt si publisherii... din Romania care vor sa se promoveze daca se poate pe mai nimic...
Am pe site un banner de 120x600 din care castig numai cate 1-2 centi pe click in ultimul timp. De ce castig asa de putin numai pe bannerul ala? Conteaza si unde e pozitionata reclama ?
Si-a revenit putin de ieri, cu 4 clickuri ieri am facut 0.66, iar cu un click azi, 0.45. si culmea e ca mai am nevoie de 60 centi ca sa fac 50$ :D
Mi-a sarit eCPM-ul la un site la $70 (CTR ~10%) media si la altul a scazut considerabil in Decembrie. Culmea, ma asteptam sa imi scada CTR-ul bine de tot, acuma ca au bagat Google chestia aia cu click-ul doar pe link, nu pe tot ad-ul. Oh well.
Neo 2007: Probabil s-au retras advertiserii mari de pe termenii respectivi sau pur si simplu nu mai exista competitie. Da-ne mai multe detalii, ce ads-uri ai/aveai, ce content ai/aveai, etc.
Edit: acuma m-am uitat. Media PPC e la fel ca in celelalte luni, in jur de $1,8 Site-urile mele sunt pe Engleza, deci nu am observat miscari extrem de mari in nici una din statistici.
culmea ca 31 decembrie a fost una din cele mai productive zile din luna.
nu-mi dau seama cum a putut sa scada eCPM de la ~$1,10 la ~$0,20 ...cred ca adsense sufera o criza de publisheri perioada asta...