MarianD, doar dupa link-uri ai filtru. Dupa cuvinte cheie nu exista filtru in contul Adsense.
tataraseni, propabil ca pe .ro Adsense inca nu si-a definit stop words-urile. E la inceput.
Versiune printabilă
MarianD, doar dupa link-uri ai filtru. Dupa cuvinte cheie nu exista filtru in contul Adsense.
tataraseni, propabil ca pe .ro Adsense inca nu si-a definit stop words-urile. E la inceput.
V-ar interesa sa facem o lista cu adresele de site-uri care fac reclama pe AdSense la enlargementuri de penis? Eu banez pe linga astea si site-urile cu tenta misionara si cele straine cu creme de eczeme care sunt niste scamuri ordinare.
Exista un meta-tag (nu mai stiu exact cum se numeste), care e ca un fel de keyword tag si in care poti indica cuvintele cheie pe baza carora sa-ti apara Adsense-ul pe pagina respectiva.
nou in adsense - ma omorau reclamele englezesti..mai ales dupa ora 24 si am inceput filtrarea..in 2 zile am filtrat vreo 50 de adrese..dar se reinoiesc...pun unele pe lista..nici o problema..apar altele
Si ce e rau la reclame in engleza? Sunt , in general, mai bine platite decat cele din ro. Eu am 180 de adrese in filtru si mai adaug in fiecare ziulica 2 - 3.