-
dupa cate vad eu clickurile adsense au ajuns cam la jumatate (cu traficul e normal sa scada..si o sa mai scada mult mai mult)....probabil majoritatea advertiserilor stiu ca luna decembrie este "morta" din punctul de vedere al vanzarilor si nu mai investesc in campanii asa mult..asta in cazul de exceptie cum ar fi o agentie de turism sau ceva related...
-
Nu cred ca putem generaliza. La mine vizitatorii parca sunt pe steroizi, pe amazon au cumparat in ultimele 2 saptamani mai mult decat au cumparat tot anul. Ieri am vandut ,pe langa muuuulte alte produse, 5 exemplare din capodopera asta si asta de pe un blog de high tech. Cinci exemplare, ce naiba o face cu ele? Le face cadou de Craciun?
Vizitatorii sunt relativ constanti, cu o usoara crestere naturala. La fel si Adsense-ul. De remarcat ca am avut un varf de 2-3 zile in perioada Thanksgiving Day.
Inceputul de Decembrie e categoric mai bun, cpc-ul a crescut cu ~20%, sa vedem cat se mentine. Deci cum am spus, nu se pot face reguli.
-
Parerea mea ca depinde foarte mult de tematica site-ului si ca pana dupa revelion e o perioada mai speciala.
-
kmedia, cea mai profitabila perioada pentru vanzari (orice ai vinde) este Decembrie. :) Deci pe departe de "moarta" chiar e cea mai "vie" luna.