Tot PIP e la google adsense? La mine, e PIP din 22 (noaptea) si nici o actualizare inca.
Tot PIP e la google adsense? La mine, e PIP din 22 (noaptea) si nici o actualizare inca.
Plata emisa...
A folosit cineva sa scoata de la bancomat BT plata?
Am scos banetul de la o filiala BRD si l-am si tocat deja, mai am vreo 100 de euro din ei![]()
Cum naiba ma la voi plata emisa ? Ca eu stau cu Plata in curs din 21.
Era pe luna trecuta...Nu am fost atent la data. Se pare ca de la adsense-ul asta am vedenii
![]()
Plata efectuata la careva ? Din cate vad pe un forum de afara, un roman se lauda ca a primit banii cu 36 minute in urma...
Eu am fost platit am si scos suma de bani.
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
Plata efecuta chiar de azi dimineata (27.02.2013, ora 06:30).
Off: Nu pot sa imi dau seama de ce dureaza acum 2 zile din momentul in care ai PIP pana la plata efectuata. In trecut azi era PIP, maine, era plata efectuata. Sa se fii inmultit numarul celor care folosesc adsense sau ....?
NU mai zic nimic de ei, o data am postat aici ca vand un domeniu pe care foloseam adsense (era cu desene animate preluate de pe youtube), un utilizator mi-a zis chestii de genul ca nu am drepturi de autor pe desene, a doua zi, site suspendat din adsense. Cred ca cei din staful adsense romania, citesc seopedia![]()
I s-a intamplat cuiva?Veniturile dvs. din februarie 2013 vor fi calculate în prima săptămână din martie. Reveniți în 7 martie 2013 pentru informații actualizate privind plata.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)