la fel...nici o miscare la 'Istoricul platilor' .... asteptam, nu avem ce face![]()
la fel...nici o miscare la 'Istoricul platilor' .... asteptam, nu avem ce face![]()
Da, de obicei se dau banii pe 24-25 , insa vad ca acum sunt programat pe 30. Banuiesc ca in jur de 30 o sa faca platile luna asta. Bafta !
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Pe mine m-au sunat deja baietii de la leasing sa ma intrebe de sanatate, deh se vede ca a fost sarbatoare si parca nu-si mai revine viata la cursul normal![]()
Apr 27 Payment in progress
am primit cod , si bani .
Ati primit si voi la Mesaj de la WU un cod din 10 cifre ? Ce inseamna ?
Plata emisa si la mine ! In cazul asta inseamna ca nu pe 30 ci pe 27, a picat vre-o 4 zile. Dar tot e bine ca a venit acum si nu pe 30.
Cristi, ceea ce ti-sa oferit acolo trebuie sa copiezi sau sa scoti la imprimanta si sa mergi la WU cu el.
Mda, am fost si eu la Raiffeisen Bank si imi zice o tanti acolo ca pe langa MTCN sa ii mai dau un cod (nu mi-a spus din cate cifre este) eu intreb ce cod? zice ca am primit eu mesaj cica in care am fost notificat de existenta unui alt cod,eu ii explic politicos ca nu am primit nici un mesaj sau vreun alt cod, femeia nu vrea sa-mi dea banii.
Ies din banca aia si intru in BRD, acolo o domnisoara foarte amabila imi spune ca este un mesaj la tranzactia mea dar ea trece peste acel cod ca nu e important si uite asa am reusit sa scot pana la urma![]()
@dary5ro - tanti aia nu stia cu ce se mananca d-aia zicea ca iti mai trebuie inca un cod. Sunt suficiente MTCN, numele expeditorului si adresa.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)