Da. Nu te alarma. Dupa 7 o sa ai situatia actualizata.
Versiune printabilă
Cred ca se poate inchide topicul acesta odata ce google nu mai plateste prin WU.
Sper sa fie ok si sa nu-mi faca o surpriza chiar acum cand am de luat banii pe vreo 8 luni.
O mai lăsam puțin. Mai sunt persoane care încă nu au opțiunea de EFT.
De obicei situatia este comuna in cazurile cand balanta pe luna trecuta nu a plecat de la zero (gen nu s-a atins pragul pentru plata sau platile au fost suspendate voit de catre detinatorul contului adsense).
Posibil sa fie un fel de "inchidere de luna" ca la noi :]
S-au deschis mai multe topicuri pe plata EFP, in urmatoarea perioada toate conturile vor migra pe EFP, azi mai multi amici de-ai mei au primit notificarea si in urmatoarea perioada vom primii toti.
Am avut o mica problema cu ridicarea banilor prin wu la ultima plata. Ridic banii de la o filiala banc post, si pana luna trecuta ma intrebau de un "mesaj" care era PUB ID-ul. Dar luna trecuta tanti aia de la banca a zis ca nu este bun codul si nu a vrut sa imi dea banii fara acest cod... I-am zis toate codurile care erau scrise in "Statement of earnings" si nici unul nu a fost cel corect...
Are cineva idee care este acest cod? Am cautat peste tot pe forumuri, adsene help, forumurile la google (unde nu raspunde nimeni).
Am incercat de doua ori sa scot de la bancpost, si a doua oara tanti aia de la ghiseu mi-a zis ca mai venise cineva si patise la fel, codul era incorect.
Pana la urma am repusti sa iau banii, de la BRD, dar aia la ghiseu e o proasta si nu prea vreau sa mai dau ochii cu ea...
Nu stiu functionarii, eu cand am intalnit astfel de functionari i-am pus sa sune mai departe la sefii lor mai mari, si apoi mi-au spus ca acel coduri nu sunt necesare, doar MTCI este necesar atat
S-a revenit la "payment in progress"? Pare-mi-se ca luna trecuta au trimis direct.